Super-oferta!

De câteva saptamâni îmi propun sa-mi rezerv o zi in care sa nu fac nimic altceva decât sa mă rasfat. Sa uit câtă treaba am, sa-mi închid telefonul si sa mă deconectez total. Vreau o zi de vacanta ca pentru fete. 

Cu masaj, manichiura, pedichiura, coafat, shopping, cafea cu prietenele.
Da, vreau o zi superficiala “de gagici”. 
Sa-mi fie rusine s-o cer după luni de zile de munca si stres?

Tot “navigand” prin online am descoperit unde pot obtine serviciile la care visez:
http://www.megabuy.ro/oferta-zile/Bucuresti/oferta-30

Nu stau sa va povestesc detaliile operațiunilor care ne fac pe noi doamnele sa ne simtim niște printese, pentru ca nu le cunosc. La capitolul tratamente cosmetice sunt in faza incipienta, la nivelul teoretic de baza.

Mai mult decât atât, ofertele pe care le-am gasit aici sunt interesante pentru orice portofel. Iar domeniile cărora se adresează ofertele de pe site-ul asta sunt foarte variate. 

Nu știu cine s-a gândit sa promoveze serviciile si produsele astea cu discount, dar in tara lui “cumparam daca e super-oferta” e o idee beton. Deja am întâlnit mulți adepti.

O sa urmăresc de acum propunerile lor. Mi-au captat interesul.
Si mă duc si la tratamentul cosmetic cu pricina.
Vorba cuiva, “pentru ca merit”!

Voi cât de des va rasfatati?
Știati de ofertele de tipul asta? 

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
9 comentarii despre "Super-oferta!"
 1. eu ma rasfatz in weekend:)! dorm, ies in oras, ma plimb ….
  si dups o saptamana incarcata conteaza foarte mult sa te odihnesti:)!!

 2. De vreo doua saptamani sunt deja fana acestor oferte, situri recomandate de o prietena. Chiar azi am gasit o oferta de 45 de ron pentru sala de aerobic si taebo de la universitate:D. Discount concept rules!:D

 3. Si eu sunt fana a acestor reduceri.De Revelion m-am tuns,spalat si coafat la un salon foarte bun,mi-am luat si abonament la aerobic…sunt foarte interesante si foarte bune aceste reduceri:)

 4. Eu deja pot sa zic ca am experienta in astfel de oferte!Mi-am dus iubitul la un restaurant select unde am platit doar jumatate din nota de plata,mi-am luat produse cosmetice naturale,abonament la remodelare corporala si lista continua!Cert e ca eu una sunt incantata de oferte si verific zilnic site-ul in cautare de noi aparitii!!

 5. @ All: cred ca am avut dreptate cu ofertele astea. Sunt practice si avantajoase. Demne de luat in calcul, se pare ca sunt ultima care afla 🙂

 6. imi dai si mie id tau de mess?daca vrei iti las id de mess si ma bagi la tine in lista . (dyya77)

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.