Sutienul: arma alba

Miranda Kerr in sutien

De la o vreme am senzatia ca orice mascul se viseaza macho man.

Nici nu conteaza cum arata, nu conteaza varsta, toti sunt „cuceritori” din cale afara.

De fapt ce spun cuceritori, sunt niste vanatori fenomenali gata oricand sa atace prada. Pe aia care vine cu tot cu airbag frontal la purtator, atasat de-un push up, eventual.

Numai ca asa fiorosi si neinfricati, abili si musai foarte experimentati la femei – daca ii intrebi pe ei – barbatii nu trec niciunul proba sutienului.

Curios sa afli la ce ma refer?

Iti spun imediat…

De fapt, mai bine iti descriu o situatie, sa-mi spui daca iti pare cunoscuta. Am denumit-o generic „ghid pentru barbati de deschidere a sutienului in 5 pasi”.

1. „El” – ducand cu siguranta o mana la spatele „ei”, in timp ce o saruta pasional si ii trece cealalta mana usor prin par – incearca sa deschida dintr-o singura miscare sutienul „ei”. Cu ochii inchisi, prins in magia si pasiunea momentului. SUTIENUL REZISTA.

2. „El” – ducand ambele maini la spatele „ei”, strangandu-si si mai tare in brate iubita, soptindu-i vorbe dulci – incearca sa deschida sutienul „ei” printr-o miscare simultana a mainilor, deloc sincronizate. Cu ochii intredeschisi, usor contrariat. SUTIENUL REZISTA.

3. „El” – tragand cu putere cu ambele maini de spatele sutienului, dar in directia gresita – incearca din rasputeri sa deschida sutienul „ei”, ciupind pielea „ei” fina si transpirand de nerabdare si rusine. Cu ochii deschisi si o grimasa de tantalau. SUTIENUL REZISTA.

4. „Ea” – ducand mainile la spate, dispusa sa rezolve singura problema textilelor in numai 2 secunde si sa depaseasca blocajul jenant si mai ales de netrecut in CV-ul „lui” de cuceritor – incearca sa atinga inchiderea de la sutien. „El”, manat probabil de mandria si ambitia absurde, o opreste ferm. SUTIENUL REZISTA.

5. „El” – dandu-i ocol iubitei, aprinzand lumina, tragand cu dintii de sutien si bodoganind ca sistemul de prindere e prost gandit si defect pe deasupra – incearca sa deschida sutienul „ei”. Si incearca, si incearca. Si insista. Dupa alte 5 minute, „el” face o miscare norocoasa si sutienul „ei” cedeaza… jenat probabil de toata agitatia creata in jurul lui. 

Desigur, povestea vine in antiteza cu orice declaratie facuta vreodata de „el”. Oricine ar fi „el”, asa spune statistica.

Si asta pentru ca – nu-i asa? – toate sutienele pe care le-am vazut inainte sa-l vada pe al „ei” se deschideau cu puterea mintii lui. Iar la atingerea lui profi si hotarata sareau direct in dulap, cuminti, la locul lor.

P.S.: Am scris articolul asta in speranta sa-ti fure un zambet la sfarsit de zi.

Aaa, si sa te avertizez sa nu care cumva sa te manance undeva sa-l rogi vreodata pe „el” sa te inchida la sutien… ca toata chinuiala de mai devreme se tripleaza direct, fara drept de apel.

Si daca te intrebi cat de reprezentativ e esantionul despre care vorbesc, iti spun ca de cateva saptamani tot intreb in stanga si in dreapta.

 

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
8 comentarii despre "Sutienul: arma alba"
  1. Mi-ai furat hohote de ras, plus un zambet laaarg pana la urechi, la final de zi ploioasa! Mare adevar ai spus… Seara frumoasa!

  2. Si daca, Doamne feri!, sutienul e din soiul care se incheie in fata, nu in spate, atunci sa vezi…

  3. sotul cedeaza pe la numarul 4. Fereasca-sfantul insa de corsete 🙂 Panglica ori mos si babe oricum e defect, prost facut, prost inventat, ieftin, ilogic, etc.

  4. N-ar strica deloc ca barbatii sa primeasca anumite cursuri in acest sens, cateva ore de practica i-ar propulsa in randul specialistilor in ceea ce provese sutienele.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.