The Great Gatsby

the_great_gatsby_movieAseara am fost la Grand Cinema Digiplex, la o premiera de film.

Si nu la orice film, ci probabil la cel mai asteptat film al lui 2013: Marele Gatsby.

Un film cu o distributie de zile mari si un protagonist in persoana lui Leonardo di Caprio. Acest Leonardo care de ani buni a devenit garantia unei pelicule de succes.

Povestea, atipica si captivanta, se petrece intr-un decor newyorkez spectaculos al anilor ’20. Acum o suta de ani, adica (Da, nici eu nu stiu exact de ce am simtit nevoie de putina matematica, probabil pentru ca inca mi-e greu sa percep decalajul economic dintre ei, americanii, si noi).

Decor despre care – daca tot am adus vorba – ar trebui sa iti spun ca este extrem de luxos si foarte costisitor, pun pariu.

Tot la capitolul asta o sa remarci si petrecerile salbatice, in stil Las Vegas, un spectacol in sine, asa cum probabil nu te astepti sa vezi acum 100 de ani.

Dar revenind la actiune, scenariul filmului urmareste o poveste de dragoste imposibila, o iubire intrerupta brusc vreme de 5 ani si reluata intr-o conjunctura total nefavorabila.

Cat de nefavorabila, te invit sa descoperi pe CeRecomand.ro, acolo unde abia astept sa-ti povestesc mai multe despre film.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.