Tinto-mania

Ce ti-e si cu “feshon polisu'” asta, nici nu-ti vine sa iesi din tendinte de frica sa nu te arate lumea cu degetul pe promenada!

Mai ales acum, cand circula un curent nou prin oras. Nu, nu din ala care da viroze, e unul nou, venit direct de la Milano “feshon taun” sau de la Paris “feshon uic”.
Si daca n-ai tinte la purtator, catarame, bile, pene sau paiete tot trebuie sa ai, ca sa nu patesti rusinea. Ca una-doua te amendeaza “feshon polisu'” de nu mai stii de tine!
Lasand gluma deoparte, a innebunit lumea cu hainele si accesoriile astea “crazy”, de zici ca tintele-s uniforma nationala.
Tocmai de-aia declar oficial ca geanta din poze (new entry de cateva zile) e ultima piesa de felul asta care intra in garderoba mea. O sa port “cuiele” pe care le am deja, dar gata cu shoppingul de tinte, bile si catarame.
In poze: geanta asos.com
Voi pe ce va purtati tintele?
P.S.: Astept cu interes prosoapele cu tinte, batistele si sosetele cu tinte. A vazut cineva?
 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
6 comentarii despre "Tinto-mania"
 1. =))) bun pont cu prosoapele cu tinte…chiar si un asternut de pat ar merge cu aceste tinte trendy…pentru noptile romantice…:))

 2. Mai eu nu am asa ceva desi am vazut ca tintele astea se poarta acum pe orice….ba papuci, pa pe gecile de piele, ba pe genti, ba pe bluze…si lista poate sa continue….
  Recunosc ca nu am asa ceva in garderobasi nici nu intentionez prea curand sa-mi cumpar asa ceva… nu stiu de ce dar nu ma atrage..
  Si daca stau bine sa ma gandesc, daca ar fi sa ma iau dupa mpda asta, cu tot ceea ce apare mai crazy ..cred ca as lua-o razna…:)))

 3. Eu sper ca asa cum au aparut, la fel de repede sa si dispara aceste tinte tptal inestetice, “necul”, oricum mie nu-mi plac absolut deloc si nu le vad sensul, dar ma rog mie nu mi place nici animal printul, prin urmare sunt antifashion purtand lucruri in culori calde, materiale diafane, floricele etc
  Fara suparare, geanta mi se pare horor. ;))

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.