Tinuta office

Acum 5 ani si jumatate lucram la banca. In front office: acordam credite, deshideam depozite, emiteam carduri, faceam depuneri, retrageri etc. V-ati prins despre ce vorbesc.

Iar locul de munca imi impunea o tinuta anume. Mai precis, una office.

Dar fiindca aveam doar 20 de ani si hainele de la naftalina ale bunicii – contabila de meserie – nu erau tocmai ceea ce-mi doream, aveam mari probleme in a-mi gasi hainute dragute pentru birou.

Asta se intampla undeva pana in 2007.

Acum, lucrurile sunt mult mai simple. Au aparut variante “chic and young”, ideale pentru un job care tine la eticheta.

Iar magazinul Hugo Boss e una dintre variantele pe care eu le recomand in cazul in care cauti o tinuta simpatica de birou.

Ii gasesti in Calea Victoriei nr. 145. Sau pe facebook, ca sa-ti faci o idee.

Asta-i propunerea mea office.

In poze port: pantaloni de stofa, camasa de matase naturala si sacou din lana. Toate de la Hugo Boss.

P.S.: Mi-a placut tare mult grija lor pentru detalii (vezi nasturii).

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
4 comentarii despre "Tinuta office"
 1. Foarteee mistocuta tinuta. Vine in ajutora multor fete. Pantalonii nu ma incanta foarte tare dar partea de sus este geniala.
  Si cum am un blog pe tema locurilor de munca, permite-mi sa va invit si la mine http://www.andreeapetre.com . Este chiar si un articol dedicat tinutelor la serviciu/interviu.

 2. Tinuta este superba. Insa, nu ai precizat si faptul ca in 2007 nu cred ca aveai posibilitatea de a te imbraca de la Hugo Boss 🙂

 3. O tinuta frumoasa, chiar daca nu pe buzunarul majoritatii!
  Si da, cam asa e, acum cativa ani toate tinerele pareau demodate in tinute office, acum stam ceva mai bine la capitolul asta. 🙂 Sau poate se pune accent mai mult pe eficienta si cunostinte, decat pe tinuta?

 4. Nu te supara…dar nu iti vine deloc bine tinuta..nu te avantajeza! Nici pantalonii, care sunt prea lungi, prea largi..nici sacoul care prea te imbraca ( probabil e prea grosut ) si nici cu ce esti incalatata! Nu se vede prea bine ce ai in picioare, dar lungimea si croiala pantalonului nu pun intr-o lumina buna incaltamintea.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.