Voci

Unii oameni aud voci. Voci interioare care le dicteaza ce sa faca, ce sa aleaga, voci care ii indruma in luarea unei decizii.

Nu, nu vorbesc despre “pitici pe creier”, asa cum le-ar putea numi cei mai sceptici.

Pur si simplu exista oameni care stiu. Si stiu dintotdeauna ce meserie sa aleaga, aud clar chemarea materna/ paterna la momentul potrivit sau au un fler incredibil in afaceri. Pentru ca aud voci care de cele mai multe ori nu dau gres.

Dar cum ramane cu cei mai putin hotarati, cei ai caror voci interioare sunt date la minim si sunt nevoiti sa se descurce singuri?

E destul de descurajator sa auzi ca altii sunt siguri pe ceea ce au de facut in timp ce tu o iei pe bajbaite…

Sigur, fiecare ne mai sfatuim si cu cei apropiati, dar stiti vorba aia: “raspunsul e in tine”.

Dar oare cei care trec prin destul de  multe relatii pana sa realizeze cum trebuie sa fie omul de langa ei sau cei care incearca trei-patru meserii pana cand o gasesc pe cea potrivita nu stiu ce vor de la viata sau nu au o vocatie solida?

Dar nu apreciem mai mult un lucru obtinut cu greu? Dificili mai suntem…

Tu auzi vocile astea sau te descurci asa cum poti?

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
4 comentarii despre "Voci"
 1. pe parte profesionala am stiut mereu ce pot sa fac si aia am ales
  pe partea personala am stiut deasemenea,numai ca ,necazul e altundeva: nu am ascultat-o! am negat atentionarile…
  crede-ma! nu stiu cum e mai bine:sa o auzi si sa o ignori sau sa nu o auzi si sa o iei pe bajbaite cu sanse de a da gres…
  cred pana la urma ca ignorarea e catastrofala!!!!

 2. Nici eu nu sunt hotarata deloc. Efrustrant sa vezi cum toti oamenii in jurul tau par sa stie raspunsul la toate intrebarile pe care viata ti le poate pune. Maybe we are special and our path is special thats why we need to search more!:)

 3. Nici eu nu sunt hotarata deloc. Efrustrant sa vezi cum toti oamenii in jurul tau par sa stie raspunsul la toate intrebarile pe care viata ti le poate pune. Maybe we are special and our path is special thats why we need to search more!:)

 4. Eu bajbai intr-o mare de intuneric. Si simt ca am atatea pasiuni si atatea vocatii, de nu imi mai incap in piele. Am momente cand cred ca stiu de toate si ma descurc in orice situatie si momente in care, din contra, nu stiu unde sa ma indrept. Tare complicat! 🙂

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.