Webstock 2015

Webstock este cea mai mare conferinta anuala de social media din Romania, ajunsa deja la cea de-a 8-a editie.

Meleagul pe care bloggeri ai tuturor timpurilor isi dau intalnire, cot la cot cu restul harnicutilor care activeaza in online.

Scopul?

O sesiune inspirationala de conferinte, dar si Webstock Awards… toate desfasurate anul acesta pe data de 2 Octombrie 2015.

O festivitate ce-si propune sa celebreze cele mai creative si inedite proiecte si campanii derulate in timpul anului in curs.

Mai mult decat atat, cu implicarea Intel Romania, editia lui 2015 aduce oamenii in prim plan, nu doar proiectele lor.

Si fiindca comunitatea online a decis, iti vestesc cu mult patos ca am fost nominalizata printre cei mai activi oameni din online, in cadrul Intel Online Personality of The Year.

Ceea ce s-ar traduce prin faptul ca odata ajuns aici pe blog ai putea folosi cu incredere butonul de search folosind Tag-urile tale de interes.

Parte dintre articolele redactate si publicate deja ti-ar putea prinde bine.

Nu-ti cer sa ma votezi, si asta fiindca timpul acordat voting-ului online oricum a expirat, insa mi-am propus sa impart cu tine aceasta bucurie enorma.

Thumbs up pentru devotamentul fata de andreeapatrascu.ro care ne leaga de 5 ani si jumatate. Iti multumesc si ma inclin!

Te asigur ca nominalizarea in sine este o motivatie uriasa pentru a investi si mai multe resurse in proiectul de suflet ce-mi poarta numele.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Webstock 2015"
  1. dar cine a stabilit lista aia de personalitati ale anului (ce enormitate totusi sa iti doresti acest titlu usor ridicol!)? am vazut ca a castigat un tanar vlogger, idol al liceenilor. cum a ajuns el pe lista aia, alaturi de vedete tv, bloggeri, jurnalisti? daca el a ajuns acolo, alti idoli ai altor categorii de ce nu au fost pe lista? vreun fotbalist, ceva? mihaela radulescu? cine a facut selectia?

    cat despre premiile webstock, citez de pe site-ul lor:
    “Jurizarea efectiva revine unui grup format din specialisti in marketing si persoane din agentii de comunicare online si se desfasoara in perioada 8-21 septembrie. Acesta va lua in calcul urmatoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, insa in aprecierea proiectelor va conta foarte mult creativitatea si experienta generala oferita de acestea.”

    SERIOSSSSSSSS? Adica juriul Webstock este MISTERIOS???? În aceste condiții, de ce ar fi credibile premiile lor cu care s-au impaunat diversi prin social-media????? De ce ar fi acest Webstock altceva decat o vrajeala la care organizatorii pupă in fund ce agentii si ce clienti au chef, iar voi, astia care puneti botul la toate prostiile lor de nominalizari, le faceti jocul???

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.