Zborul de Amsterdam

Pentru ca stiu ca esti obosit, stresat si ca te trezesti dimineata mai devreme decat ti-ar placea, pentru ca sunt sigura ca ti-ar prinde bine o vacanta, azi iti propun un concurs care te poate duce departe. Si spun “departe” fiindca destinatia e tocmai Amsterdam.

Dar pana sa-ti faci bagajele, pana sa-ti pupi colegii de la revedere si sa ne lasi cu toata zapada asta de martie pe cap, hai sa-ti explic putin despre ce e vorba.

In primul rand iti spun ca toata nebunia face parte din campania de economisire desfasurata de ING Bank.

Personajele INGEi au aruncat in joc 20 de personaje ING. De la vampiri pana la Fetele de la Capalna, bucatari, gimnaste, roboti, mumii si multe altele.

Iar personajele astea asteapta cuminti in 60 de statii RATB din Bucuresti. Statiile sunt colantate, dar ca sa-ti fie si mai usor sa le gasesti, ai aici harta statiilor.

Te intrebi ce asteapta personajele astea despre care-ti vorbesc?

Asteapta sa le ajute si pe ele cineva sa se imbarce in avion. Mai precis, asteapta sa le imbarci chiar tu, care in felul asta ai sansa se te urci in avion o data cu ele si sa pleci intr-o super excursie in 2 la Amsterdam. Asta fiindca pana pe 4 Aprilie ai sansa sa castigi una din cele 2 excursii duble puse in joc.

Cum poti sa castigi excursia?

E simplu, iar toate detaliile le gasesti chiar aici.

Si daca te gandesti deja cum sa-ti scrii mai repede cererea de concediu, trebuie sa-ti mai spun ca bagajul tau de Amsterdam nu-i complet.

Asta pentru ca sigur ti-ar prinde bine si un kit de calatorie. Adica o umbrela, un rucsac, o cana, o perna si o patura de avion. Iar eu abia astept sa-ti dau premiul asta. Chiar aici, pe blog.

Tot ce ai de facut este sa-i faci o poza unuia dintre personajele ING din statiile RATB, s-o incarci pe contul tau de facebook, mentionand locatia unde a fost facuta poza – mai precis, statia de RATB – si apoi sa-mi trimiti un comentariu la articolul asta cu link-ul catre poza din contul tau de facebook.

Laura, Cristi si cu mine ne-am propus sa strangem fotografii cu toate cele 20 de personaje diferite, asa ca – pentru a intra in concurs – te rugam sa publici doar fotografii cu personaje noi, personaje care n-au mai aparut deja pe unul din cele 3 bloguri ale noastre. Pentru ca, din pacate, nu poti intra in cursa pentru premiu in cazul in care publici o fotografie cu un personaj care se repeta.

Apropo, Laura si Cristi (o sa gasesti si la ei toate informatiile legate de campania ING) sunt 2 dintre bloggerii pe care eu ii citesc. Iar pentru concursul asta toti trei facem echipa.

Mai mult decat atat, ne luptam cu alte 4 echipe de bloggeri pentru titlul de echipa cu cei mai prompti cititori. Iar aici ne bazam – evident – pe tine.

Dar fiindca am cam divagat si inca nu ti-am spus tot, te anunt ca inchidem concursul in momentul in care toti trei intrunim cumulat fotografii cu toate cele 20 de personaje distincte. Iar apoi, prin tragere la sorti, fiecare dintre noi va oferi cate un premiu pe blog.

Hai, grabeste-te cu fotografia! Daca esti primul care vine in concurs cu un personaj nou ai 3 sanse din 20 sa castigi un premiu.

Apropo, daca oricum te plimbi prin oras, poti sa te inscrii in concurs cu mai multe poze. Totul e sa urmaresti procedura de concurs de mai sus. Cu fiecare poza in parte, adica.

Si daca tot pozezi personajele, scaneaza-le si codurile QR, aplicatia de Facebook te asteapta si ea cu premii zilnice.

Ce zici, ai chef sa ne iei premiul?

Eu iti tin pumnii…

L.E.: Kit-ul de calatorie merge la Niculae Cristian. 🙂

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
16 comentarii despre "Zborul de Amsterdam"
 1. Multumesc frumos pentru implicare! A fost cam frig azi. Si zapada, pe deasupra. Si cu toate astea, ai oprit sa faci o poza in statie.
  Si fiindca am primit mesaje cu intrebari, iti spun ca daca linkul cu poza ta nu se regaseste printre comentariile afisate, inseamna ca poza ta a dublat o poza deja inscrisa in concurs. Iar din pacate, in cazul asta, poza ta nu-i inscrisa in tragerea la sorti pentru kitul de calatorie. Dar participa in concursul pentru excursie.
  Acum, iti spun ca aici, pe blog, concursul s-a incheiat.
  O sa anunt si numele castigatorului in cel mai scurt timp.
  Poti, insa, sa continui sa scanezi codurile personajelor ING si sa continui sa “le urci” in avion.
  Poate chiar plecati impreuna la Amsterdam.
  Sper sa ai noroc. Te-am pupat!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.