2 femele de Cane Corso își caută stăpân.

În ultimii ani am dedicat mult timp creșterii și îngrijirii cățeilor. Alor noștri și nu numai.

Am citit mult despre alimentația canină, afecțiuni și tratamente, psihologie canină.

Am salvat câini de pe stradă. Am dat o mână de ajutor celor care au avut nevoie de un sfat ori de o recomandare legată de cățelul lor.

Am făcut ”casting” pentru a găsi 9 familii iubitoare care să-i crească puii Tiarei. Și nu m-am mulțumit decât cu cele mai bune variante…

Am făcut dresaj, am fost handler în expoziții naționale și internaționale din România. Ba chiar am avut și ceva rezultate.

Și am călătorit în lung și în lat (vreo 15.000 km doar vara aceasta) cu trei cane corso pe care îi iubesc de nu mai pot.

Desigur, unii spun că le suflu prea mult în fund acestor căței. Îi ascult și nu-i contrazic, poate că în sistemul lor de valori au dreptate. Dar pentru mine calculul e mult pe plus.

Nu vreau să mă laud cu toate acestea, sunt doar o mare iubitoare de căței. La fel cum știu că mai există mulți alții printre noi.

Și acum îți spun din experiență că cel mai bun prieten al omului este câinele.

Cât despre cane corso, rasa pe care de 5 ani am ales s-o cresc, n-am decât cuvinte de laudă. Dar, firește, pe acest subiect te poți documenta pe îndelete și de pe Google.

Cane corso este o rasă echilibrată, ușor de dresat, foarte iubitoare și protectivă. Unde mai pui că adoră copiii?

Așa este, s-au văzut și exemplare agresive, arme albe în mâinile unor stăpâni nepotriviți. Mai ales atunci când educația cățelului s-a făcut prin violență, izolare, privare de hrană. Inutil să subliniez cine e animalul într-o așa ecuație.

Cu alte cuvinte, un cane corso nu-i un pluș pe care să-l adopți doar pentru a-l smotoci de drag din când în când.

Un cane corso are nevoie de un stăpân echilibrat, pe care să-l recunoască drept lider. Care să-i ofere iubire, timp, hrană premium, suplimente de creștere, spațiu necesar unui câine de talie mare.

Așa este, dacă te gândești să-ți iei un cane corso ar trebui să ai în vedere și cheltuielile la care te înhami. Pentru a nu-l chinui, pentru a nu încălca promisiunea pe care i-o faci atunci când îl adopți.

Pe de altă parte, vei resimți din plin toată iubirea necondiționată și siguranța pe care un cane corso știe să ți-o ofere.

A venit momentul să-ți prezint 2 femele de cane corso, surori din aceeași montă, în vârstă de 2 ani.

Blânde, iubitoare și sănătoase, microcipate și înregistrate în R.E.C.S.

Acum în căutarea unei noi familii care să le primească în casă și în suflet.

Hetti și Herra vor fi date curând înspre adopție. Iar eu am aflat povestea lor și nu am putut sta deoparte. Motiv pentru care le-am și vizitat, să le cunosc și să le pozez.

Ea este HETTI (cane corso, culoare albastru, femelă, vârsta 2 ani)

Ea este HERRA (cane corso, culoare negru, femelă, vârsta 2 ani)

Pe mine una m-au topit, mai ales că se iubesc una pe alta de nu se poate.

Motiv pentru care prima opțiune ar fi o familie care să le poată adopta împreună.

Dacă crezi că-ți pot lua acest angajament pe termen lung și că această rasă ți se potrivește, nu ezita să-mi lași un mesaj sau un comentariu.

De asemenea, dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să mi le ceri.

Hetti și Herra abia așteaptă să te iubească și să aibă grijă de tine!

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
16 comentarii despre "2 femele de Cane Corso își caută stăpân."
 1. Bună seara!
  Aș vrea să adopt și eu un cătel!!.
  Iubesc foarte mult animalele,deoarece sunt și ei suflete ca și noi. Stau la curte,unde poate să fie liber,mai are partener/ă și pe cățelusa mea Sara! Care este un Pitbul și doarme cu mine in pat ,este o răsfățată.Vă rog mult vreau si eu să adopt un cătelus,nu contează Sexul.

 2. Bună Andreea eu sunt foarte mare iubitoare de căței și eu tot la fel stau la curte unde o sa fie liberă sa zburde și să se joace și nu o sa fie singura o sa aibă și o prietenă de joacă o cățelușa pe nume Betty care este foarte prietenoasă .Aș fi foarte bucuroasă să o adopt sa am foarte mare grija de ea și să fie hrănită la timp!

 3. Buna seara,sunt interesată de acești minunați catei,am loc suficient unde sa-i țin și ar fi foarte iubiți și bine îngrijiri!imi doresc din suflet cane corso!o seara frumoasa

 4. Locuiesc la curte si as dorii sa adopt unul din catei pentru ca iubesc foarte mult aceasta rasa.

 5. Buna, Andreea! Sunt Andreea Nazare, si doresc cu ardoare unul dintre catei. Am avut un cane corso, tot o fetita, care a murit acum 4 ani, si de atunci, ai mei copii, sunt devastati. Mi-ar placea sa le fac o mare, mare surpriza aducandu-le una din fete.

 6. Buna,Andreea!!!Ai niste catei frumosi si scumpi!!eu locuiesc la curte si fata mea isi doreste mult un catel de compania !!! Daca mai ai catelusi a si dori si eu unul chiar daca eu am deja o pisicuta sigur nu e nici o problema!!!

 7. Bunaaa, eu as putea lua una din ele !! M ai am un lup și o fetița Bulldog francez de 6 luni !! ☺️ Stam la curte !!

 8. Bună . Mai este valabil anunțul? Dacă da a si dori să le adopt eu. Multumesc.

 9. Buna ziua mai este valabil anuntul.pot sa le adopt eu pe amândouă contactatima va multumesc.0743910994

 10. Bună, Andreea ! As dori sa adopt o catelusa cane corso deoarece mai am un cățeluș din aceeași rasa de 1an și ar fi o pereche minunata ! Condiții excelente pentru ei cu hrana și tot ce trebuie sunt foarte grijulie în ce consta îngrijirea lor ! Mulțumesc. Gabriela Petre . 0732636548.

 11. Bună Andreea!!! As dori sa adopt o catelusa cane corso deoarece mai am un cățeluș din aceeași rasa de1an și îl iubesc din tot sufletul!!! Ar fi o pereche minunata eu oferind-le toate condițiile necesare !!! Multumesc . Gabriela .

 12. Buna Andreea!Asi dori sa adopt o pereche cane corso stau la curte si ii ador.

 13. Sal as vrea si eu sa adopt un katel am avut unul si lam iubit CA propiul me baiat dar sa inbolnavit si I nu am putut Sal mai scap as vrea tare mult sa adopt unul

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.