Află cum să-ți păstrezi coafura intactă peste noapte. Sau cum s-o faci să reziste cu stoicism schimbării hainelor, fie ele și unele strânse pe gât.

Având o preocupare constantă pentru coafuri de toate felurile, am mai vorbit aici pe blog despre metoda mea de conservare peste noapte a buclelor obținute cu placa ori ondulatorul conic.

Și dacă ultima oară discutam despre moțul salvator din vârful capului, de data aceasta am o recomandare proaspătă.

O metodă de conservare a coafurii, indiferent că vorbim despre bucle, cocuri sau alte minuni stilistice realizate cu părul omului.

Pentru că, nu-i așa, nu ne coafăm în fiecare zi, dar ne visăm ca scoase din cutie după fiecare somn de frumusețe.

Mai mult decât atât, coafura are adesea de suferit chiar și atunci când ne schimbăm hainele. Cu atât mai mult dacă purtăm bluze sau rochii strânse pe gât.

Și atunci… salvarea vine dinspre BATICUL DE MĂTASE. Celebrul, străvechiul, nemuritorul batic de mătase, fie el și de la bunica.

Pentru o coafură frumoasă și a doua zi, baticul ar putea fi așezat pe pernă pe timp de noapte sau fixat pe cap atâta timp cât ne schimbăm hainele cu altele, scoțându-le/ îndesându-le pe cap.

Gata cu părul ciufulit, electrizat, dezmățat! Cu baticul de mătase la îndemână… coafura rezistă! Chiar și a doua zi.

Pont: Eaucontreair Beauty Centre.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Află cum să-ți păstrezi coafura intactă peste noapte. Sau cum s-o faci să reziste cu stoicism schimbării hainelor, fie ele și unele strânse pe gât."

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.