Alex Chelba #colectiv

După cum uneori am mai povestit, împreună cu Cabral și Artemis am înființat o asociație, Zâmbet și Suflet. Finanțăm această asociație din sumele strânse din reclama de pe blogurile noastre, dezvoltând proiecte care susțin și ajută copii din familii sărace, copii instituționalizați, copii cu probleme medicale, șamd.

De data aceasta, pentru că mulți și-au arătat dispoziția pentru a-l ajuta pe Alex Chelba, unul dintre fotografii care se luptă cu propria viață după accidentul cumplit de la Colectiv, am ales să deschidem special pentru Alex două conturi noi ale asociației. Am deschis conturi diferite pentru că vrem să ținem complet separate celelalte acțiuni ale asociației de sumele care se strâng pentru Alex.

Și trebuie spus ceva: TOATE sumele colectate în aceste conturi vor merge către Alex și către nevoile lui, Asociația Zâmbet și Suflet nu va reține NIMIC, sub nicio formă.

Dacă vrei să ajuți, dacă vrei să donezi, acestea sunt conturile:

Donatii Alexandru Chelba

(internat in urma accidentului de la Colectiv)

ASOCIATIA ZAMBET SI SUFLET

CIF 29299661, atribuit din 03.11.2011

Sediul: Sector 4, Bucuresti

Cont RON: RO11 BRMA 0999 1000 7174 1584

Cont EUR: RO11 BRMA 0999 1000 7174 1778

Ambele conturi sunt deschise la Banca Romaneasca, Sucursala Bucuresti

Informatii suplimentare pentru donatii din strainatate: cod SWIFT: BRMAROBU

În 30 de minute adaug și informațiile pentru donații prin Paypal.

Mulțumim mult!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Alex Chelba #colectiv"
  1. Felicitari pentru aceasta initiativa. Sper ca multi oameni sa ia exemplul pozitiv si sa dea din putinul lor pentru a-i ajuta pe cei ce se afla in suferinta acum. Nu ne putem permite sa mai pierdem din ei, trebuie sa-i ajutam. Voi incerca sa ma implic in orice fel posibil sau sa continui ceea ce am facut pana acum. Aceste situatii trebuiesc raspandite cumva.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.