Am scapat de marketingul agresiv de alta data

Sau cel putin asa am perceput eu sarbatoarea indragostitilor de anul asta.

Sa fi iesit din target, dupa schimbarea starii civile?

Sau pur si simplu, in vremuri de criza, lumea s-a saturat sa arunce banii pe inimioare de plus, bombonele si canute cu mesaje siropoase?

Mai ales ca argumentul cu iubirea cea de toate zilele sta in picioare.

Sigur, marketingul lui Valentin n-a disparut de tot, mai gasesti cate-o pizza sau cate-un cactus in forma de inimioara, dar si cate-un mar cu celebrul ILY inscriptionat.

Iar in oras te asteapta vreo cateva carciumi unde sa sarbatoresti cu surle si trambite marele eveniment. A petrecut el, romanul, si in decembrie, la mult anuntatul sfarsit al lumii, d-apoi de ziua porumbeilor. Prilejul perfect sa te casatoresti de proba.

Pozele-s facute azi la supermarket. Unde apropo, era o tombola a amorezilor si pentru ca m-am nimerit la casa castigatoare, la momentul potrivit, m-am pricopsit cu o canuta rosie – cum altfel, decat – in forma de inimioara.

Si fiindca probabil ai vazut deja pe Facebook ce-am primit eu cadou, iti si imaginezi cum ne petrecem seara, lustruind podele. Mai ales ca acum o avem pe asta mica, care lasa prapad in urma ei.

Dar tu, indragostitule, ce cadou rupt din stele ai primit azi? Si daca n-ai primit, spune-mi ce ti-ar fi placut sa primesti?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
6 comentarii despre "Am scapat de marketingul agresiv de alta data"
  1. Cadoul tau a fost cel mai reusit! Eu nu cred in sarbatoarea asta si nu stiu daca voi crede vreodata! Ce mi-ar placea sa primesc? Poi la urmatorul 14 februarie, o zi linistita ca oricare alta, la care toata lumea sa inteleaga ca nu e nevoie de o zi in care sa iti demostrezi dragostea.

  2. Un buchet de flori , o masa la restaurant si niste hainute de la dragul meu sot 🙂 .

  3. Eu am primit ghiocei si bomboane. Sincer nici nu ma asteptam mai ales ca noi nu am tinut sa sarbatorim in mod special.. insa el stia ca imi plac 🙂

  4. Noi spunem pas, putem sabatori in fiecare zi nu trebuie sa ne legam de o sarbatoare importata ca sa ne facem cadouri.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.