”Animale de petrecere”… trezirea!

Masca-cu-namolInainte de toate, iti spun ca subiectul de astazi e usor atipic.

Asta fiindca te-am obisnuit ca aici pe blog sa deconspiram impreuna fel de fel  de trucuri de frumusete, sa discutam despre moda si ale ei mendre ori despre te miri ce bunatati din bucatarie, sa luam in vizor productii video si sa dezbatem de-a fir a par probleme de corazon.

Totusi, nu ma pot abtine sa nu-ti impartasesc un pont numai bun pentru dimineti dificile.

Cu toate ca iti spun din start ca n-are legatura nici cu cearcanele si nici cu remedierea lor.

Ca s-o spun pe sleau, e vorba despre o taina cu chiu cu vai destainuta de catre cunoscatori – pe care am interceptat-o de curand – ideala pentru rasarituri in care camera se invarte, capul ti-e greu si stomacul aproape de gat.

party-alcohol-24Desigur, nu m-am ramolit de tot, asa ca imi amintesc ca am mai vorbit cu tine despre impachetarile cu namol si ale lor beneficii antirid… insa n-am banuit pana acum ca acelasi mozol cu lut te poate scoate si din alte belele.

Pentru ca da, te anunt ca namolul asternut pe trup are ”prostul obicei” de a scoate alcoolul din corp.

Asadar, in caz ca ai petrecut prea mult aseara si ti-ai dori sa grabesti nitel procesul de ”inzdravenire”, impacheteaza-te cu incredere in namol! Din cap pana in picioare. 

Si pentru ca sunt sanse mari sa nu gasesti utilitatea articolului taman astazi, miercuri… astept cuminte sa-mi rasfoiesti curios blogul si-n weekend. 🙂

P.S.: Nu-i asa ca in lumina acestor informatii privesti cu alti ochii o eventuala escapana la Techirghiol?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
5 comentarii despre "”Animale de petrecere”… trezirea!"
    1. Cred ca asta depinde de organism. Greutate, toleranta si metabolizare alcool etc. Dar cred ca iti vei da seama cand se produce “trezirea”.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.