Bucle americane

Andreea-Ibacka-Viva-15-ani-Pandora-2Nu stiu cat de des ti se intampla tie, dar trebuie sa recunosc ca eu o patesc in mod frecvent.

Ajung pe scaunul de la frizerie cu gandul la vreo coafura sofisticata – una pe care indubitabil nu m-as descurca sa mi-o execut de una singura acasa – dar ma blochez cand vine vorba s-o descriu si – invariabil – ma intreb ce-o fi fost in capul meu de n-am venit cu tot cu poza de inspiratie la purtator.

Noroc cu cate un catalog din acela de salon – plin cu poze fel de fel – care ma salveaza din cand in cand de la prea multe explicatii.

Andreea-Ibacka-Viva-15-ani-Pandora-3Sau cu vreo inspiratie divina a creativului cu peria in mana, care reuseste sa ma alinieze tendintelor in caz ca-mi povesteste cum mai sta treaba cu trendul la dansii in bransa.

Asa am aflat acum vreo cateva saptamani de asa – zisele bucle americane.

Unele asa speciale si rupte din stele, incat insasi regina reality show-urilor – a.k.a. Kim Kardashian in carne si oase – le tot fataie de colo dincolo mandra nevoie mare.

Te intrebi cu ce se deosebesc americanele de buclele noastre cele de toate zilele?

Andreea-Ibacka-Viva-15-aniEi bine, iti spun deschis ca nici eu nu m-am prins pana acum de ce le zice ”americane” – refuz sa cred ca insasi promotoarea mai sus numita sa fi fost capul tuturor rautatilor – dar diferenta sta in forma.

In timp ce buclele rudimentare – alea cu care am apucat sa ne obisnuim in atata amar de vreme – se savarsesc pana la varf, buclele astea de inspiratie vestica – fara aluzie la numele de familie al sotului la fel de celebru al doamnei din poveste – lasa varful drept, la fel si radacina.

Cu alte cuvinte, buclele americane se realizeaza pe model fir de telefon (din acela cu disc), lasand impresia unui aspect mult mai aproape de natural.

Un neglijent studiat, aflat la mare cautare de la o vreme incoace, bag de seama.

Apropo, la fel de americaneste mi-am aranjat si eu suvitele balaie acum vreo cateva zile, dupa cum ai observat deja din fotografii.

Atunci cand un ondulator si doua maini pricepute au reusit sa faca toata treaba.

Am primit mai multe mesaje pe tema aceasta si mi-ar placea sa cred ca am raspuns tuturor prin textul de mai sus.

 

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "Bucle americane"
  1. Ahaaaa.. deci ăsta era artificiul 😀 Îți stă absolut minunat! Zile frumoase îți doresc!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.