Wet look hair

Cand eram printr-a 7-a sau a 8-a am avut o perioada in care in recreatie dadeam repede fuga la baie sa-mi ud parul. Macar la radacina.

Norocul meu ca n-am racit de atata fudulie pe capul meu.

Ba chiar pot sa ma laud azi ca am anticipat curentul asta wet look hair care a dat navala peste noi de la o vreme.

De fapt ce zic ca a dat peste noi, a dat pana si peste fashion designeri si ale lor prezentari de moda, peste stilisti si ale lor pictoriale glossy si chiar peste vedetele de la Hollywood, care se inghesuie pe covorul rosu cu frezele lor proaspat iesite din dus.

Bine, vorba vine proaspat iesite din dus, ca toata nebunia asta e indelung studiata si fixata cu mult wet look gel.

Tu ce zici de coafura asta? Ai purta-o?

P.S.: Pozele cu mine nu-s dintr-a 7-a. Si nici dintr-a 8-a. 🙂

Le-am facut ieri, sa ilustrez articolul asta.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
11 comentarii despre "Wet look hair"
 1. nuuuu. eu nu as purta . pe tine te prinde cat de cat ;)). dar esti mai frumoasa fara wet look hair :))

 2. recunosc, nu este ce-a mai frumoasa coafura. parul pare nespalat, neingrijit, nu as purta 🙂

  1. Asta ma gandeam si eu, ramane o varianta doar pentru un par spalat de cateva zile, caruia nu ai timp sa-i faci altceva.

 3. In niciun caz! Daca e un lucru care nu-l suport la o femeie, acela e sa fie neingrijita si la asta incadrez neepilatul, unghiile neingrijite, pielea neingrijita (mai ales genunchi/coate negre)si PARUL NESPALAT, ceea ce imi sugereaza f tare “wet look-ul” asta…
  E valabila asta cu parul si la barbati, evident. Moooor sa vad un par slinos, fie el murdar, fie dat cu geluri si alte nebunii… Bleah 🙂

 4. Sunt din domeniu ,da este adevarat este un “must have” pentru cei fashion designeri dar, sincera sa fiu nu as purta aceasta coafura pare nespalat si neingrijit 🙂

 5. Andreea, tu esti frumusica in orice ipostaza!Insa mie nu-mi place acest stil. Un pic offtopic: poti sa-mi recomanzi un rimel bun? Am observat ca tu pui accent in make-up mai mult pe contur natural al ochilor si ca ai gene lungi si definite. Ce produs folosesti? Stii variante accesibile la pret? Multumesc & o seara mibynata!

 6. To be honest… nu mi se pare deloc feminin. Avand in vedere ca e ud doar la radacini, da mai mult impresia ca e nespalat si gras. Deci nu as incerca aceast stil.

 7. Salut, imi poti spune te rog ce produs ai folosit si de unde l-ai cumparat pentru a realiza aceasta coafura? Multumesc!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.