Cand somnul de frumusete iti joaca feste…

SAMSUNG CSCDe la 22:00 la 2:00, atunci se face somnul de frumusete.

Cel mai odihnitor dintre toate, cel mai profund si mai sanatos, fireste.

Asa spun specialistii, asa arata studiile, la fel confirma cei mai disciplinati dintre noi.

Chiar si asa, oricat mi-as propune sa-mi dau intalnire cu nea Ene la orele acelea, tot la 2:00 a.m. trecute fix reusesc sa adorm.

Motiv pentru care din cand in cand ma trezesc luptandu-ma cu cearcanele care nu-mi dau pace si ma vad nevoita sa apelez la fel de fel de creme minune dedicate, recomandari ale dermatologilor sau leacuri babesti.

Despre cele din urma as vrea sa-ti vorbesc si tie astazi.

soy_milkPlecand de la premisa ca nici tu nu ai timp sa te odihnesti suficient, anticipez ca sfaturile acestea s-ar putea regasi de minune in agenda ta zilnica.

Cu atat mai mult cu cat procedurile acestea nu te vor solicita prea tare si nici nu vin cu costuri aberante la pachet.

Asadar, ar fi util ca inainte de culcare (aprox. 1 ora) sa iti aplici in zona ochilor o bucata de tifon imbibata in lapte de soia.

Las-o sa actioneze cat mai mult, asemenea unei masti.

ceai verdeApoi, nu uita sa pui ceasul sa sune, dar si nitel ceai verde la congelator, in recipientul pentru facut gheata.

Dimineata, inainte de machiaj, ar fi minunat sa topesti 2 cuburi de gheata din ceai verde, masandu-ti usor zona cearcanelor de sub fiecare ochi.

gheata ceai verdePe cuvant de cercetas ca functioneaza!

P.S.: Acum cateva luni ti-am mai povestit despre o metoda alternativa de combatere a cearcanelor, masca cu patrunjel si iaurt, dar si despre beneficiile ceaiului verde.

 

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Cand somnul de frumusete iti joaca feste…"
  1. Va recomand Alluring eyes de la Forever Living Products contur ochi -produse bazate pe aloe vera stabilizata.Pentru orice fel de detalii contactati-ma.Distribuitor Moraru Mihaela la Forever -15% reducere([email protected])

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.