Care e treaba cu sarea de baie și bombele de baie? Apropie rutina de o experiență spa.

Probabil că îmbăierea este cel mai străvechi ritual de îngrijire, înfrumusețare și relaxare. 

Un răsfăț accesibil, potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Tocmai de aceea, piața produselor cosmetice ce reușesc să apropie rutina de o experiență spa prinde din ce în ce mai mult teren. 

Și mă refer aici la sarea de baie și la bombele de baie (acele bile efervescente pentru cadă, un amestec de ingrediente acidulate care reacționează odată puse în apă). 

Îmbogățite cu fel de fel de arome și uleiuri esențiale (trăiască aromoterapia) sau ingrediente ce promit cu mult mai mult decât o piele hidratată, inclusiv vitamine, săruri minerale, aminoacizi.

Cu efecte detoxifiante/ antiîmbătrânire/ antidepresive sau pentru tratarea unor afecțiuni dermatologice/ reumatiale/ respiratorii/ circulatorii/ musculare (cel puțin teoretic), am observat că bombele de baie sunt acum la mare căutare.

Și cum e luna cadourilor și concediilor, am zis că ar putea fi o idee care să funcționeze și pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să găsești un produs care să ți se potrivească. Nu, nu aici, eu nu-ți vând nimic.

Apropo, umblă vorba că apa deschide porii în 30 de minute. Teoretic și mineralele din compoziția produselor cosmetice pătrund mai bine în piele după același interval. 

Îți urez, deci, să te îmbăiezi în tihnă!

Nu de alta, dar asta îmi doresc și pentru mine. De când cu pitica am cam fost pe fast forward.

P.S.: Grijă mare cu folosirea produselor în sarcină, alăptare, înainte de 18 ani. Unele dintre aceste cosmetice vin și cu anumite contraindicații.

Sursa foto.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.