Casting MediaPro Pictures

“… si am primit un telefon si o invitatie la Buftea. Fusesem selectata pentru casting alaturi de alte 300 de fete, toate blonde cu ochi albastri. 
Tinuta office mi s-a spus. 
Perfect, m-am gandit eu… Dau o fuga de la munca, in pauza de pranz. Pe vremea aceea lucram la banca, iar tinuta de birou obisnuita era perfecta pentru casting. 
Dar unde e Buftea asta? Nascuta si crescuta in Bucuresti, dar la Buftea nu mai fusesem. ?!?

Asa ca… intr-o zi insorita de vineri 13 am pornit spre locul de intalnire. Piata Victoriei. Am parcat regulamentar masina pentru a pleca in Buftea cu un microbuz special trimis pentru “blonde”.
 
Am cautat cu privirea locul de intalnire stabilit. Nimic mai usor de zarit. In strada era un ciorchine mare de blonde. Cred ca erau 100 de fete numai acolo. Ziceai ca fusesera clonate. 
Atat de amuzant mi se parea sa le vad pe toate impreuna incat radeam singura pe strada. Mai amuzant era ca si eu, constienta fiind de impactul vizual al ciorchinelui asupra trecatorilor, mergeam ca atrasa de magnet inspre grupul vesel. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum se amuzau restul trecatorilor.

Ce a urmat am mai povestit… 
Evident ca mi-am pus intrebarea “de ce eu?” de 1000 de ori. Erau atatea fete frumoase si talentate la casting. 
Dar a fost sansa mea. Si nimic nu este intamplator pe lumea asta.

Au trecut aproape 4 ani in care mi s-au intamplat lucruri extraordinare. Am muncit mult, pana la epuizare in unele cazuri, am vrut sa invat, m-am dedicat meseriei, am trait cu ambitia de a nu dezamagi si am luptat mereu. Si am tras lozul castigator.

As mai povesti eu multe, dar postul asta nu este despre mine. Este momentul vostru sa straluciti. Daca ati fost selectati pentru castingurile din 8,9 si 10 decembrie, pe http://www.acasatv.ro/vedete/afla-amanunte-despre-etapa-a-doua-a-castingului-pentru-viitoarele-proiecte-mediapro-pictures.html gasiti toate detaliile. 

Acest post este dedicat tuturor celor care mi-au scris referitor la casting.
 
Va tin pumnii stransi! Bafta!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
6 comentarii despre "Casting MediaPro Pictures"
    1. Elena Ursu,am jucat in filme ,doresc daca se poate sa prticip la niste cstinguri etel.0727751757.

  1. Sunt Valentina Dorohoi din Bucuresti ,am 59 de ani.Experienta de figuratie simpla si speciala – filme si reclame. Sunt fascinata de profesionalismul MEDIA PRO. M-as bucura sa fac parte din echipa de figuratie in proictele ce urmeaza. Nr tel. de contact 0740 52 65 10

    Cu drag Valentina Dorohoi

  2. Sall ma numesc MIhai Eduard Mihai, sunt un pusti de 15 ani din Bucuresti lucrez de 3 ani in domeniul actorie, in prezent fac parte dintr-o trupan de teatru am numeroase premi si m-as bucura sa intru in echipa media pro, specific ca ceea ce fac o fac din placere si din pasiune, nu pt bani.Eu prefer mai mult scena decat camerele dar merge oricum!Pot fi contactat pe email si pe nr de telefon 0760350519!

  3. Sall ma numesc Tudorache Bucurel Ionut mai scurt Cip as vrea sa particip la casting la Media Pro.Acesta este numarul meu de telefon 0761011889 as vrea sa ma sunati cat mai repede posibil astept raspunsul dumneavoastra cat mai repede si sper sa fie de bine.pa va salut

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.