Cele rele să se spele

2021 a fost bun cu mine!

Încă din ianuarie am aflat că sunt însărcinată. Tiago, frățiorul dorit ne-a făcut familia și mai frumoasă, iar brațele și mai pline.

În același timp, a fost un an cu încercări, îmbolnăviri, greutăți în familie, emoții, carantină și abia apoi cu un dram de speranță.

Mi-am dorit ca 2022 să vină cu un start impecabil. Să lăsăm cele rele din 2021 să se spele!

Să o dau anul acesta pe Namiko la grădiniță fără teamă, să ne vedem mai des cu toată familia, să ne distrăm alături de prietenii noștri.

La finalul anului trecut @arielromania m-a invitat să propun un cuvânt pe care să-l scrie pe o pânză mare albă, alături de alte multe cuvinte pe care mai apoi să le spele. O acțiune simbolică pentru a ne încuraja să pășim în 2022 cu un început perfect curat, strălucitor, optimist.

Revenind la retrospectiva lui 2021, mi-am propus să lăs în spate toată APĂSAREA pe care am resimțit-o anul trecut. Așa că „apăsarea” și-a făcut loc pe pânză… PLAY!

Dar fiindcă propunerile au curs din toate părțile, zeci de cuvinte s-au regăsit la final de an scrise pe pânza albă. #CeleRele pe care ne-am propus să le lăsăm în urmă din 2021 au fost spălate apoi cu un Ariel POD, pentru un start impecabil în 2022.

O campanie inedită, menită să aducă un dram în plus de speranță pentru un viitor mai bun.

PLAY!

LA MULȚI ANI! 🎉

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Cele rele să se spele"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.