Hei – rup, hei – rup pentru visurile tale… indiferent care ar fi decada lui 2015

Crina Coco Popescu BRD #incepeDaca zen-ul si feng shui-ul ni s-ar trage de la mancare, atunci colesterolul din sarmale, piftie si sorici de porc ar fi cu siguranta gasite vinovate pentru tot hei – rup-ul de inceput de an.

Nu de alta, dar altfel nu-mi explic cum se face ca toata lumea pluteste pe norisori pufosi taman in luna decembrie in asteptarea revelionului… de zici ca miezul noptii de an nou ameninta sa aduca din oficiu paradisul pe pamant.

Probabil deja te-ai lovit si tu de treaba aceasta, pentru ca bag de seama ca fenomenul ia din ce in ce mai multa amploare, asa ca trag speranta ca vei fi cu usurinta in asentimentul meu.

Si spun asta cu gandul la o serie de lozinci si incantatii de genul “cel mai grozav/ norocos/ mirobolant an din viata ta sa ti se pravaleasca la usa inca din 1 ianuarie” ori “sa faca, sa dreaga, sa se spulbere toate problemele odata cu sfarsitul acesta de an“… expresii intr-atat de comune incat reusesc sa puna cat ai zice peste presiune pe umerii tuturor ori sa creeze false asteptari si deziluzii.

Pentru ca – nu-i asa? – la fel cum ne-am putea lauda oricand cu planurile noastre marete si infloritoare (dupa cum ni se infatiseaza ele puse pe hartie), la fel de politically correct ar fi sa ne impaunam cu spiritul de abandon care ar putea ajunge sa ne copleseasca din mers ca si natie, din pacate.

Rutina – bat-o vina – la pachet cu un set de probleme inerente si cotidiene ce nu de putine ori reusesc sa ne sufoce si sa ne acapareze intru totul atentia, ne fac sa pierdem din vedere chiar si micile bucurii ale vietii.

Acum nu c-as fi eu lupul moralist, pentru ca articolul aici de fata ar putea fi oricand unul de autocritica, dar recunosc ca mi-am pus in cap sa-ti amintesc cat de importante ti se infatisau sperantele si planurile tale de viitor acum cateva saptamani.

Atunci cand zilele de concediu te-au facut sa apreciezi adevaratele valori si sa te organizezi ca atare, inainte de a te pierde inca o data cu firea in papucii stresatului universal.

Workaholic-ul care se pune pe sine pe planul doi, fericit ca poate face ore suplimentare in ideea de a-si inrama intr-o zi fisa postului pe post de testament.

Workaholic-ul pururea frustrat de falsa impresie potrivit careia lumea s-ar putea sfarsi fara de ajutorul lui.

Iar acestea fiind spuse… nu-mi ramane decat sa-ti urez sa ai grija de sufletul tau, sa-ti urmezi visurile, iar anul acesta sa pui in practica tot ceea ce-ti doresti!

Si in februarie, si in martie, si in august ori in alta decada a anului.

Pentru ca planurile tale vor fi mereu mai importante decat nimicurile cu care iti consumi energia la munca ori printre straini.

Iar de vei avea nevoie de o mana de ajutor pentru a-ti atinge obiectivele, bazeaza-te in primul rand pe familia ta.

Considera-te norocos de vei putea face treaba aceasta!

Apoi, te anunt ca B.R.D. e si ea la o aruncatura de bat de tine, gata sa-ti sustina proiectele lui 2015.

Asa cum te-ai putea convinge si din materialul video.

Desigur, stii tu mai bine in ce masura vei avea nevoie de-un consilier financiar anul acesta, asa ca ma limitez in a-ti spune ca textul acesta este inainte de toate unul motivational si nu unul cu caracter comercial.

Cu alte cuvinte, in cele ce urmeaza n-am sa-ti povestesc despre portofoliul de produse si servicii B.R.D. Groupe Societe Generale, dar iti marturisesc deschis ca am scris acest articol sub imboldul lor si in asentimentul campaniei lor #Incepe.

Hai sa ai un 2015 cu de toate!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.