Culoarea mea de păr… în ton cu primăvara.

Mă vopsesc din liceu, de când blondul meu natural a început să pălească în față unui șaten deschis. And that’s a very long way to go back…

De-a lungul anilor… am încercat toate nuanțele de blond.

Întâi mi-am oxigenat părul, făcându-mi autosugestie că se va deschide la culoare. N-a funcționat, dar n-a contat, atâta timp cât am fost fericită în convingerea mea.

Apoi l-am decolorat… să știu o treabă. Firul meu subțire a avut imediat de obiectat. Unde mai pui că arătam ca un puișor de găină?

A venit perioada telenovelelor, a racordurilor de culoare pe care le aveam de ținut pe parcursul unui an întreg. Așa am ajuns să mă vopsesc o dată la fiecare 4 săptămâni. Des, mult prea des, dar n-aveam ce-i face.

Ba chiar am trecut în tabăra șatenelor pentru un an. Din comoditate, dar nu m-am putut acomoda.

Noroc cu vremurile lui Ombre și ale lui Balayage, pe care simt că le-am așteptat de o viață.

De când cu ele, am renunțat la vopsitul riguros al întregii podoabe capilare și am mizat cu încredere pe tehnica șuvițelor aplicate exclusiv pe lungimi.

Carevasăzică, rădăcinile rămân la culoarea din dotare, la fel și baza cu care se amestecă șuvițele deschise la culoare, vopsite neuniform.

Și spun ”neuniform” fiindcă aplic vopseaua pornind mai de sus sau mai de jos, fără să respect o regulă anume, care să lase apoi senzația de bordură între nuanțe.

Fără decolorare, fără să-mi bat capul că mi se văd rădăcinile crescute, fără să mă abat cu mai mult de 2 – 3 nuanțe de la tonul natural al părului meu.

Îmi reîmprospătez culoarea prin vopsirea similară a unor șuvițe noi (nu neapărat aceleași) o dată la 6 luni. Și e pace în lume.

Iar zilele trecute mi-am făcut șuvițe la Country SPA.

Un loc în care am ajuns – înainte de toate – pentru relaxare. Dar despre asta o să-ți povestesc cu altă ocazie, să ne putem întinde la vorbă.

Mi-a plăcut atât de tare nuanța, încât m-am hotărât să-ți arăt și ție culoarea mea primăvăratică de păr.

Credit foto: Marooni.

Locație: Country SPA.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "Culoarea mea de păr… în ton cu primăvara."
  1. Esti o norocoasa, culoarea naturala a parului tau este superba! Si eu mi-am invatat lectia cu vopsitul des, asa ca am lasat-o mai moale si-l “mazgalesc” cam de 3 ori pe an. Roscatul mi se pare foarte greu de intretinut, mai greu decat blondul, dar parca nu ma indur sa renunt la el pentru ca-mi place muult. Si doar stii vorba aia, sufera baba la frumusete! :))
    Tu arati mereu “ca scoasa din cutie”, esti foarte frumoasa, iar parul ti se aseaza extraordinar!

  2. Bună Andreea! Am văzut că azi ai o nouă nuanţă la păr, îmi place enorm şi vreau şi eu. Îmi poţi spune unde te-ai vopsit? Mulţumesc :*

  3. Buna Andreea,
    Eu am gasit o mascara pentru par perfecta pentru acoperirea radacinilor crescute. Pe Emag am gasit: https://bit.ly/2Hr0nCf. De cand folosesc acest produs nu mai e nevoie sa-mi vopsesc radacinile la 3 saptamani. Ce bine! 🙂

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.