Cum ar fi sa stralucesti pe scena alaturi de Kylie Minogue? Crede-ma, ar fi posibil…

Elite Model Look Romania sustinut de Rowenta 23Asa cum ti-am povestit acum mai bine de o luna, o conjunctura fericita a facut sa ma alatur cu mult foc unui proiect menit sa schimbe destine si sa implineasca visuri.

In speta celui mai prestigios concurs de modele din intreaga lume, al carui conglomerat de forte continua sa ma nauceasca pe zi ce trece.

Si o graiesc admirativ, cu toate ca-s o obisnuita de-a scenei, ori de-a evenimentelor publice… data fiindu-mi meseria, fireste.

Insa cu toate acestea, pot spune ca duminica care tocmai a trecut am resimtit din plin emotiile si fluturii din stomac specifici unui nou inceput… cu ocazia celui dintai casting organizat de caravana concursului Elite Model Look Romania sustinut de Rowenta.

Eveniment in cadrul caruia am participat in calitate de jurat desemnat de Rowenta Romania.

Elite Model Look Romania sustinut de Rowenta 13Prim casting desfasurat in Bucuresti, intr-o locatie accesibila publicului larg – Promenada Mall.

Selectie ce-a izbutit dintr-un foc sa aduca impreuna fete si baieti cu sanse reale inspre o cariera in modelling, copii veniti atat din capitala, cat si din orasele vecine.

Si fara sa bat prea mult moneda pe reputatia si rezultatele formidabile obtinute in urma celor nu mai putin de 32 de editii anterioare ale concursului Elite Model Look, te invit sa te familiarizezi si mai mult cu atmosfera.

Competitia aceasta s-ar putea dovedi un scenariu mai frumos decat ai sperat vreodata, cu atat mai mult cu cat vorbim despre o pregatire si o vizibilitate ca la carte, insotite deopotriva de o serie de contracte garantate in valoare totala de zeci sau poate chiar sute de mii de euro.

Motiv pentru care te invit sa te informezi in amanunt, nu care cumva sa dai cu piciorul unei asemenea sanse.

Ai putea s-o faci recitind impresiile mele de culise prezentate aici sau urmarind in continuare activitatile caravanei care in curand ar putea ajunge si in orasul tau.

De fapt, acesta ar fi momentul oportun pentru a te anunta ca urmeaza casting-uri in:

5 – 7 IUNIE, GOLD PLAZA SHOPPING CENTER, Baia Mare

11 – 14 IUNIE, PALAS MALL, Iasi

17 – 18 IUNIE, POLUS CENTER, Cluj

Sau daca nu poti ajunge la aceste castinguri, te poti inscrie si online:

Elite Model Look.

Elite Model Look Romania sustinut de Rowenta 08Cat despre informatiile pur tehnice, ideal vorbind fetele selectate ar trebui sa aiba varste intre 14 si 22 ani (1,73 m – 1,83 m inaltime), iar baietii varste intre 16 si 22 ani (1,82 m – 1,90 m inaltime), aspect fizic placut si siluete ca trase prin inel (NU anorexice).

In practica insa, am gasit cu atat mai crestineasca ingaduinta agentiei de modele Face2Face Model Management care detine de 9 ani licenta Elite, cu cat concurentilor cu potential li s-a oferit inclusiv sansa si sprijinul ca pana la finala nationala din luna octombrie sa slabeasca ori sa-si trateze problemele de ten specifice adolescentei.

Asta pe langa ajutorul de nadejde primit pe zona de stil din partea specialistilor in coafuri sofisticate si produselor Rowenta for Elite Model Look, responsabile – printre altele – si de frizura mea retro chic din fotografii.

Mai mult decat atat, fiecarui parinte in parte i s-au explicat punctual motivele de accept ori refuz (desigur, cariera aceasta nu-i pentru toata lumea), iar o parte dintre copii au fost consiliati in vederea participarii la finala nationala de anul viitor.

Acum, in ceea ce priveste cel dintai obiectiv de foarte mare anvergura – respectiv finala internationala – probabil ar fi relevant sa afli ca intrecerea in sine este un grandios show TV urmarit in anii precedenti de circa 360 milioane de telespectatori.

Show in cadrul caruia celor 80 finalisti li s-au adaugat pana acum nume ca Jessie J., Kylie Minogue ori Bob Sinclair, prezenti si ei sa concerteze pe aceeasi scena.

Asta ca sa-ti faci o idee asupra dimensiunii evenimentului si sa nu incetezi vreodata sa crezi in sortii tai.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Cum ar fi sa stralucesti pe scena alaturi de Kylie Minogue? Crede-ma, ar fi posibil…"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.