Drumul tău înspre o carieră de succes în modelling poate începe aici.

Despre experiența mea în juriul Finalei Naționale Elite Model Look România am scris pe larg și anul trecut. Aici

Ediție după ediție, concursul acesta de modele se dovedește a fi o foarte bună șansă de afirmare pe podiumurile internaționale ale modei.

Mărturie stau C.V.-urile generațiilor precedente, ajunse să colaboreze sub îndrumarea agenției Face2Face Model Management (deținătoarea licenței Elite în România) cu cele mai importante reviste fashion și cele mai renumite brand-uri.

micu-hpAlexandra Micu, de pildă, câștigătoarea lui 2014 (pe care am prins-o la un interviu), tocmai a bifat o copertă Harper’s Bazaar și a deschis show-ul Louis Vuitton Spring – Summer 2017 la Paris Fashion Week.

Asta după ce la Milano Fashion Week SS17 le-a demonstrat tuturor că este de neoprit, defilând pentru Dolce & Gabbana, Marni, Jil Sander, Philosophy di Lorenzo Serafini, Versace, Sportmax, Prada, Salvatore Ferragamo, Fendi și Dsquared2.

Plecând de la consilierea în materie de stil, realizată încă din Bootcamp alături de partenerul oficial, Rowenta, specialiștii lor și subsemnata…

Eveniment în cadrul căruia viitoarele modele au aflat care sunt cele mai la îndemână trucuri pentru un păr frumos și sănătos.

De la tehnici simple de îngrijire, până la alimente pe care ar trebui să le consume pentru o podoabă capilară exemplară și, bineînțeles, cele mai ușor de realizat coafuri, grație gamei de produse Rowenta for Elite Model Look.

Și continuând cu prima prezentare de modă din viața lor…

Finala națională 2016 le face deja loc înspre celebritate unor tineri noi.

Propulsându-i, înainte de toate, înspre marea finala internațională din Lisabona (23 Noiembrie 2016), acolo unde reprezentanții României ar putea semna contracte în valoare de zeci de mii de euro.

Apropo, ei sunt Alexandra (16 ani) și Ștefan (19 ani), câștigătorii din 2016.

15-finala-nationala-elite-model-look-romania-2016

19-finala-nationala-elite-model-look-romania-2016

Outfit: Mirela DiaconuHair style: RowentaMakeup: MAC Cosmetics.

*Poate că într-o bună zi, vei ajunge aici pe blog taman tu. Aceea/ acela care ar putea reedita experiența într-o proximă ediție. Și sper ca relatarea mea de la fața locului să-ți răspundă la întrebari.

P.S.: Vestea și mai bună este că pentru ediția 2017 te poți înscrie deja în concurs, chiar și online. Aici.

Mai poți citi:

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "Drumul tău înspre o carieră de succes în modelling poate începe aici."

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.