Cum scapi de răul de mișcare fără medicamente.

Pentru că termometrele încă ne indică peste 30 de grade Celsius, trag nădejde că sezonul vacanțelor de vară nu s-a încheiat deocamdată.

Și dacă tot vorbim despre vacanțe, mi-am amintit că voiam de ceva vreme să-ți povestesc despre una dintre descoperirile mele de concediu.

Să tot fie luni bune de când mi-am cumpărat din Asia o brățară care alină răul de mișcare, făcând călătoriile pe apă sau pe uscat și mai plăcute.

Fără medicamente și efecte secundare, doar prin presopunctură.

Cu o investiție de 5 dolari.

Am pozat o brățară pe față și una pe dos, pentru a-ți arăta cum funcționează.

Concret, este vorba despre un set de brățari elastice (dimensiuni variabile, 3+ ani – adulți), ce se fixează pe ambele încheieturi și funcționează după doar câteva minute (2 – 5 minute), exercitând presiune pe un anume punct numit Nei – Kuan (vezi foto).

De fapt, ar fi ideal să porți brățara încă dinainte de a te pune în mișcare.

Cum identifici acel punct de presiune?

Apropo de greață… brătările ar putea funcționa și în cazul femeilor însărcinate. Și, totuși, recunosc că am fost norocoasă și nu am avut motiv s-o testez în primele luni de sarcină.

Cât despre durata de viață a produsului, brățările elastice se pot purta în repetate rânduri și se pot spăla manual folosind săpun sau detergent.

Să nu uit… nu ezita să dai brățările jos cât mai repede dacă observi că sunt o măsură prea mică sau ți se umflă mâna.

În altă ordine de idei, nu știu dacă brățările acestea există și pe lângă casă, dar în cazul în care că ți-am trezit interesul… sigur vei face tu câteva căutări eficiente.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.