Goana după cadouri: cumpără numaidecât cele mai inspirate daruri de Crăciun.

Nici n-am apucat să mă dezmeticesc bine după incursiunea în Thailanda din noiembrie, că am și dat plajele însorite pe zăpada așternută pe plaiurile mioritice. Și gradele acelea multe de la ei pe mirosul de iarnă de acasă.

Noroc cu efervescența sărbătorilor de iarnă, în așteptarea cărora zilele sunt și ele mai frumoase.

Și dacă tot am pomenit sărbătorile de iarnă, gândul îmi zboară aproape involuntar la cadouri și surprize de tot felul.

Secret Santa”, de pildă, este una dintre tradițiile simpatice de sezon, împrumutate de peste ocean.

Am adaptat și eu conceptul și am pornit zilele acestea în goana după cumpărături, de îndată ce am acceptat provocarea lansată de Raiffeisen Bank, ”Secret Blogger”.

Și acum, rămâne între noi: My Secret Blogger isRăzvan Pascu.

Răzvan este genul de prieten căruia îți vine să îi dai ”block” pe Facebook. Nu mereu, doar o dată la fiecare 3 zile. 🙂

Răzvan străbate lumea în lung și în lat, indiferent de anotimp, și experimentează tot ce ți-ai putea dori. De altfel, el stă atât de puțin timp pe acasă, încât ar putea oricând să se scoată de la întreținere.

Așa se face că sunt șanse mari ca el să arunce prin Social Media vreo fotografie de pe vreo insulă exotică, precis atunci când arde mai tare cămașa pe tine la serviciu.

Lăsând gluma deoparte, Răzvan Pascu a reușit o treabă tare mișto.

Și-a transformat pasiunea pentru călătorit într-un stil de viață, un job grozav și o marcă deja înregistrată pentru familia lui.

Iar experiențele și recomandările lui, așternute cu grijă pe blog, îi inspiră și îi ajută pe mulți să descopere lumea.

Tocmai de aceea, pariez că Răzvan are acasă o colecție impresionantă de magneți de frigider, adunați din toate colțurile lumii.

Pornind de la teoria aceasta și încercând să aleg un cadou inspirat pentru Răzvan, i-am comandat online o tablă magnetică. Una suficient de încăpătoare (90 x 120 cm) cât să-și alinieze frumos toți magneții.

Am cumpărat-o numaidecât. Cu noul widget Smart Mobile este atât de ușor să faci shopping online și să alegi cadourile perfecte direct de pe telefon.

Tranzacțiile se realizează cu un singur click, fără să fie nevoie să te conectezi în aplicație. Indiferent că e vorba despre alimentarea cardului de credit, plata facturilor, schimburi valutare ori transferul de bani către șabloane predefinite.

Aici găsești mai multe detalii despre tehnologia de plată. Iar dacă ai deja cont la ei, e păcat să nu ceri și aplicația.

Apropo de cadoul comandat, umblă vorba prin târg că n-ar fi grozav să ne păstrăm magneții pe frigider, fiindcă interferează cu câmpul magnetic al acestuia și, astfel,  alterează alimentele din interior.

Și chiar de n-ar fi așa, împodobită cu amintirile lor, tabla magnetică va fi un extraordinar obiect de decor.

În altă ordine de idei, așa arată colecția Ibacka.

*Acest articol face parte din campania ”Viața fără cash”, o campanie Raiffeisen Bank de educare a publicului în legătură cu mijloacele moderne de plată.

LATER EDIT:

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
6 comentarii despre "Goana după cadouri: cumpără numaidecât cele mai inspirate daruri de Crăciun."
 1. Si eu ii urmaresc blogul si chiar ai dreptate, ti se face dor de duca de fiecare data cand dai click sa citesti noile postari. Mi-au fost de ajutor articolele lui despre vacanta pe Coasta de Azur, chiar le-am citit pe toate vara trecuta, inainte sa plec.

  P.S. Si tu te poti considera o norocoasa, pai cine mai merge in noiembrie in Thailanda? 😀
  Puups!

 2. Buna,
  Caut si eu de ceva timp o astfel de tabla, tot pentru multitudinea de magneti pe care nu am vrea sa-i mai punem pe frigider.
  Am fost aproape de a cumpara una din aceea pe care se scrie cu carioca, dar am fost inspirata si am sunat la firma respectiva dar din pacate mi au spus ca nu pot pune magnetii pe ea.
  Imi poti spune de unde ai cumparat-o sau macar ce fel de tabla este pentru a putea cauta pe net.
  Mersi mult!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.