Dress Up Party in toata regula

AVON Dress Up Party 02In teorie, orice fetita cu tiglele pe casa se viseaza cel putin o data in viata printesa, zana, ori craiasa.

Asta-i conventia si asa functioneaza lucrurile de cand lumea si Pamantul.

In practica, totusi, trebuie sa recunosc ca planurile mele de acum vreo 2 decenii n-aveau nici in clin nici in maneca cu tendintele si apucaturile in voga.

Sau cel putin asa reiese din predilectia aparent bizara de care am dat dovada inca din vremuri timpurii.

Fiind copil… paduri cutreieram si luptatoare ma visam.

AVON Dress Up Party 09Asemenea Xenei, eroina mea preferata a tuturor timpurilor.

Chiar si asa, abia recent mi-a fost dat sa incerc papucii Printesei Razboinice, in cadrul unei petreceri tematice memorabile.

Priceputi in a da culoare zambetelor femeilor, prietenii de la AVON mi-au propus sa redescopar bucuria copilariei si s-o pigmentez cu cele mai recent lansate produse de make-up din portofoliul lor, taman in cadrul AVON Dress Up Party.

Respectiv cu ajutorul celor doua produse noi ce-ti permit sa experimentezi orice cu look-ul tau, chiar si atunci cand iti doresti sa fii… Xena:

– rujul Ultra COLOR Indulgence (lejer, cremos, disponibil in 20 de nuante senzuale, inclusiv „Tawny Rose”, preferata de combatanta din Olimp);

– mascara Superextend Winged Out (dedicata genelor alungite si separate, de un negru intens precum cel al perucii din imagini).

Cum a fost la shooting si cum imi sade bruneta, te las sa descoperi imediat din fotografiile atasate.

Cu atat mai mult cu cat metamorfoza e cu adevarat ilara: de la majoreta blonda cu pampoane roz si ghiozdanas care si-a facut intrarea la petrecere si pana la luptatoarea oachesa in straie usor indecente si obiecte contondente pitulate pretutindeni. 🙂

Te poftesc, asadar, in culise.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.