Interviu cu Amalia Radomir, una dintre câștigătoarele concursului ”Fii vedetă #Likeyourself”. Următoarea câștigătoare ai putea fi chiar tu…

Amalia Radomir are 16 ani și este elevă la Liceul William Shakespeare din județul Timiș.

Acum câteva săptămâni ea a participat la Caravana NIVEA #Likeyourself și a câștigat o sesiune de shopping alături de mine (cu tot cu un buget generos primit cadou) și o apariție pe coperta unei reviste.

Și fiindcă ne dorim ca programul caravanei să continue și în anul școlar 2017 – 2018, te invit de pe acum la întâlnirea cu NIVEA din liceul tău. Să testezi produse cosmetice și să descoperi cât de distractivă poate fi îngrijirea!

Pentru ca și tu să te simți bine în pielea ta, Caravana liceelor #LikeYourself va veni curând și în liceul tău cu o oră de curs specială despre încredere în sine. Cu trucuri de frumusețe, premii și multe surprize.

Cât despre Amalia, pentru ea experiența #Likeyourself arată cam așa…

 • Dacă s-ar inventa mașina timpului, mâine m-aș întoarce în adolescență. Singura mea temere este că referințele din vremea mea par a fi depășite astăzi. Cum este de fapt viața de liceu în 2017?

Din punctul meu de vedere, viața de licean este foarte frumoasă. Fiecare generație de adolescenți are particularitățile ei. Lipsa grijilor și tinerețea vârstei fac ca fiecare moment să fie unic și minunat.

 • Mi-a luat ceva vreme să accept faptul că privesc pământul de la 164 cm distanță. Așa se face că în liceu purtam ”bucuria piticului” în 90% din timp. Parcă nici la ora de sport nu-mi venea să mă despart de tocuri. Care sunt neliniștile ce nu ți-au dat ție pace în ultima vreme?

Faptul că am fost mereu încurajată de parinți și dascăli a făcut să am o stimă de sine foarte bună, astfel încât nu am avut parte de răutăți venite din partea colegilor mei.

 • Și, totuși, te-ai gândit că sunt șanse ca ceilalți să te perceapă diferit de cum o faci tu? Poate sunt momente în care îți faci prea multe griji legate de felul în care arăți sau vorbești…

Probabil că sunt persoane care mă percep diferit, dar eu nu încerc să mă schimb, din contră, vreau să rămân aceeași persoană caldă și prietenoasă. Reușesc să am mereu prieteni lângă mine care mă apreciază pentru ceea ce sunt și nu neapărat după modul în care arăt. Cu toate acestea, sunt mereu preocupată de imaginea mea, ca orice adolescentă.

 • Care este pentru tine standardul frumuseții adolescentine? E important să ai un ten curat, gene lungi sau poate kilograme puține? 

Desigur, înățimea nu este punctul meu forte. Dar am cunoscut foarte multe doamne minione care au reușit în viață.

Este foarte important să am un ten curat, mai ales acum la vârsta adolescenței. Ochii albaștri sunt punctul meu forte, iar genele lungi mă ajută să îi pun în valoare. Deși am fost tot timpul foarte slabă, acum am ajuns la kilogramele dorite și vreau să mă mențin.

 • Crezi că frumusețea naște popularitate?

Da, consider că generație după generație popularitatea depinde tot mai mult de modul în care arăți.

 • Cum arată ritualul tău de îngrijire și înfrumusețare?

Dimineața îmi curăț fața cu apă micelară NIVEA, aplic o cremă hidratantă, apoi mă machiez simplu și natural, iar seara obligatoriu mă demachiez înainte de culcare.

 • Ce ai învățat din discuțiile purtate în cadrul caravanei #LikeYourself în materie de frumusețe, rutină zilnică și încredere în sine?

Am învățat că este important și esențial să îți îngrijești tenul și să ai o rutină zilnică de la care să nu te abați. Un ten curat cu siguranță contribuie la creșterea încrederii de sine.

 • Ce crezi că ar putea decurge diferit în caravană, astfel încât mesajul să fie cât mai bine dus mai departe? Feedback-ul este foarte important pentru dezvoltarea proiectului nostru educațional. 

Consider că nu ar trebui să se schimbe nimic în cadrul caravanei NIVEA #LikeYourself, important este ca aceasta să ajungă la cât mai multe licee din România, pentru ca mesajul să fie dus mai departe.

 • Trebuie să recunoaștem că shopping-ul este plăcerea noastră vinovata, a femeilor. Entuziasm, terapie și optimism în același pachet. Ce a însemnat pentru tine premiul câștigat și cum a fost ziua petrecută la cumpărături?

M-am bucurat foarte mult de acest premiu. Shopping-ul alături de tine a fost ceva unic și m-am simțit foarte norocoasă că am avut oportunitatea să îmi reînnoiesc garderoba cu ajutorul sfaturilor tale.

 • Ai vreun sfat pentru fetele care nu au participat încă în caravana NIVEA #LikeYourself?

Recomand tuturor fetelor să participe la caravana NIVEA #LikeYourself, premierea se face într-un mod absolut corect și fiecare are șansa să câștige, asa cum am avut și eu.

Doresc să mulțumesc pe această cale întregii echipe NIVEA și ție pentru ziua extraordinară petrecută alături de voi.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.