Mișcarea Likeyourself te trimite în vacanță la New York

Au spus-o alții înaintea mea: încrederea în sine e cheia succesului! Abia atunci când ești în confort cu tine însuți, emani siguranță și optimism prin toți porii.

Ei bine, ducând mai departe învățămintele predecesorilor, proiectul Likeyourself ne-a demonstrat în ultimii ani cât de important este „Like-ul” acela pe care fiecare dintre noi am putea să ni-l dăm dimineața singure în oglindă. Pentru că ne place ce vedem, pentru că ne simțim bine în pielea noastră.

„Like-ul” acela sincer, care vede dincolo de machiaj, de coafură ori de țoalele acelea mișto cumpărate de la mall. Care nu ține cont de profilul bun, de zâmbetul într-o parte sau de buzele întredeschise.

Pentru că dincolo de popularitatea câștigată în social media printr-o colecție virtuală de „Like-uri” oferite de prietenii digitali, stă viața reală. Acolo unde „Like-urile” nu țin de cald ori de foame, nu plătesc rate și nici nu punctează la bac ori la job.

Încrederea în sine, în schimb, face lumea să se învârtă și lucrurile bune să se întâmple. Desigur, nu spun că „încrederea” atrage performața de sine stătătoare, însă susțin cu tărie că aceasta reușește să potențeze calitățile individului.

Iar acum, ce s-o mai dăm cotită! Pentru noi, femeile, îngrijirea este primul pas pentru a avea încredere în noi. Pentru a ne simți bine în pielea noastră, lăsând deoparte orice artificii.

Motiv pentru care am și inițiat alături de prietenii de la Nivea o serie de sesiuni inspiraționale despre îngrijirea pielii și frumusețea naturală. Am răspândit cu drag informații utile despre rutina de îngrijire a pielii, sfaturi și trucuri de frumusețe ori recomandări accesibile și am împărțit premii pe măsură. Prin viu grai prin licee, pe skype sau în sesiuni de cumpărături one on one.

O parte dintre voi v-ați convins cu ocazia aceasta că îngrijirea poate fi distractivă.

Tocmai de aceea, strigăm acum convocarea.

Este momentul în care TU ai putea deveni vocea fetelor care au nevoie de mai multă încredere în ele. Și ai putea duce mesajul Likeyourself mai departe.

Până dincolo de ocean, acolo unde te așteaptă un premiu grozav: o vacanță de neuitat la New York.

Ți-am pregătit și un video care să-ți explice mai bine ce ai de făcut pentru a câștiga.

Înscrie-te în concurs cât mai rapid, ai link chiar AICI.

Mult succes!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.