Numerologie.

Sunt destule situatii in care o actiune, o locatie sau poate chiar o persoana, “se traduc” in limbaj numeric printr-o succesiune bine alcatuita de cifre.

Majoritatea lucrurilor pot fi decriptate numeric. Asta daca avem viziunea necesara.

Bine, acum admit si faptul ca persoanele cu o gandire matematica sau cu o memorie exagerata a cifrelor au o pedispozitie spre a vedea viata in numere. Dar ce, daca o persoana stie pe dinafara cateva cnp-uri, vreo 50 de numere de telefon sau codurile iban ale conturilor personale pe toate valutele, inseamna ca are vreo problema? 🙂 Poate asa actioneaza involuntar memoria persoanei respective! Poate ca ea stocheaza din oficiu informatiile astea fara niciun efort.

Fiecare dintre noi avem se pare un numar norococ. Sau poate ca ne urmareste obsesiv o cifra. Nu vi s-a intamplat niciodata sa fiti a 4-a persoana la coada, sa fie ora 4 si voi sa asteptati la rand ca sa platiti 4 Ron? Poate ati patit ceva asemanator si nici nu ati realizat. “The Number 23” (filmul) cu Jim Carrey zice cam acelasi lucru.

Destinul ne este oare scris in numere? Putem prevesti oare viitorul daca suntem atenti la anumite detalii pe care sa le transpunem intr-o anume succesiune de numere? Stiu, stiu, suna a “Knowing” cu Nicu Cusca…

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
5 comentarii despre "Numerologie."
 1. Eu am observat ca cifra 8 pentru mine are o anume semnificatie.Sunt nascuta pe data de 8(martie),si m-am ivit de foarte multe ori de aceasta cifra.Nu stiu daca este posibil sa ne prevestim viitorul cu ajutorul detaliilor insa cred ca are cu siguranta o anume semnificatie toate aceste detalii carora uneori nu le dam importanta.

  1. Eu vad dintotdeauna muuulti de 4 si uneori 8.
   De curand am facut un test prin care imi aflam numarul norocos/ semnificativ/ care imi urmareste destinul etc (ai inteles ideea, cuvintele exacte le-am uitat) si surpriza… pana la varsta de 30 de ani numarul meu este 4, iar dupa aceasta varsta este 8 🙂

 2. Din cate am observat eu pana acum in viata mea este prezenta foarte des combinatie de cifre 2 si 6. Data mea de nastere, autobuzul cu care merg la munca, cat costa cafeaua si batonul de cereale…ciudat nu? Ma gandesc ca 26 e format din 2 de 13, iar eu ii iau pe fiecare norocos sau nenorocos, fiindca de fiecare data cand am fost fericita intr-un domeniu al vietii, am pierdut ceva pe alta parte. Deci cred ca e ceva cu numerele astea:P Ti-ai ales rochia de mireasa?:D

  1. Give some, lose some… e valabil pentru noi toti.
   Dupa raspunsul tau ti-ai mai pus problema asta si pana acum.

 3. Eu nu stiu daca o cifra are o semnificatie anume pentru mine, inca nu am bagat de seama 🙂

  Dar la fel ca si tine retin foarte multe numere iar cand cineva ma intreaba ceva tot timpul se mira cum de tin minte asemenea tampenii 🙂 pentru ca defapt asta sunt..(Umplutura!)

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.