O viata noua!

Marti 13 a fost pentru mine o zi pe cat de nebuna, pe atat de productiva. Asta cu toate ca am inceput ziua cu 3 ore intarziere. Stiu ca suna la fel de penibil ca “mi-a mancat cainele tema, tovarasa profesoara”, dar dimineata chiar nu a sunat alarma telefonului.

Sarind peste cateva etape, in incheierea unei zile furtunoase, mi-am exersat talentul la condus. Dar nu oricum si nu pe orice masina.

Aseara am plecat intr-o aventura urbana alaturi de un 8+1 de la Citroen. Iar Jumpy Combi s-a dovedit un partener de nadejde.

Trecand rapid peste teoria potrivit careia masinile mari sunt doar pentru barbati, am ajuns la teoria conform careia impartirea masinilor in masini de femei si masini de barbati pleaca de la o serie de idei preconcepute. Si gresite, evident.

Nici dimensiunile reduse si nici motorul mai putin puternic nu fac o masina mai usor de condus decat alta.

Si-acum sa va explic ce s-a intamplat:
O prietena buna de-a mea si-a luat de ieri… o viata noua! 🙂
S-a mutat la casa ei.

Asa ca am impachetat, incarcat, transportat si descarcat impreuna “vechea ei viata” – 20 de saci mari de plastic si alte zeci de cutii – de pantofi, evident 🙂
Cu un singur drum am rezolvat toata povestea.

Am fost sofer de duba. Si mi-a placut la nebunie. M-am simtit ca in excursie cu clasa 🙂

Practica jucaria asta mare! Si chiar simpatica, nu-i asa?

P.S.: Pozele sunt facute ad-hoc cu telefonul, la lumina felinarelor. De aici rezolutia indoielnica.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
5 comentarii despre "O viata noua!"
  1. Buna Andreea,
    He he, fata descurcareata, that’s the way!!!! Abia astept sa-mi iau si eu permisul, noi avem un transit, de-abia astept sa-l conduc.

  2. mda..prietenul la nevoie se cunoaste….cat despre condus duba, vreau sa te felicit din toata inima…..mi-e mie frica si cand stau langa sofer..urasc masinile:))..dar imi palc femeile curajoase…te-am pupat

  3. sthah..exact azi am patit sie u cu alrma..am pus sa sune alarma la alt telefon..nu la cel la care obisnuiam si daca nu ma trezea cineva la 9..nu mai ajungeam la munca

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.