Do sing and drive

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand merg cu masina trebuie musai sa fredonez toate melodiile de la radio.

Si tot fredonand asa de vreo 9 ani – de cand m-am vazut urcata la volan – sa se fi strans sute de piese ale caror versuri le stiu pe dinafara, mai mult sau mai putin.

Iar daca luam de buna ipoteza cu sertarasele creierului care se umplu si dau pe dinafara, e grav. Sper sa nu uit peste cativa ani tabla inmultirii din cauza slagarelor din fm. 😛

Oricum ar fi, iti dai seama ce potential de invatare impropriu folosit avem. Nu crezi ca am invata mult mai repede si mai bine daca toate informatiile ne-ar fi oferite pe muzica? In heavy rotation, de exemplu.

Deci: ma sperie concluzia cu tabla inmultirii in contextul in care hiturile apar pe banda rulanta, asa ca prefer sa raman la varianta ca ne folosim doar 5%-10% din capacitatile creierului si il fortez pe al meu sa-si autodepaseasca “conditia implacabila”.

Asta ca sa fredonez in continuare fara remuscari…

P.S.: Daca ma vezi in trafic cu geamul inchis, gesticuland ca un peste, sa nu crezi ca vorbesc singura, iar daca-i geamul deschis da-mi un claxon atunci cand falsez. 🙂

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
8 comentarii despre "Do sing and drive"
 1. cred…idem…trist e ca e nevoie de un autocontrol masiv ca sa reusesti sa-ti centralizezi neuronii doar in scopuri si interese “folositoare”…si sa nu-ti irosesti inutil…poate ca e imposibil de realizat…dar totusi putina atentie/autocontrol merita sa dedicam in privinta asta… noroc cu postul acesta,ca ne mai pune pe ganduri…ca altfel suntem prea preocupati de lucrurile si alergatura de zi cu zi…(si aici vb in numele meu…nu stiu altii cum sunt…:) )

 2. Si eu fac la fel. Mai ales ca acum de pe la jumatatea lui Noiembrie am un post de muzica clasica care baga colinde din diferite zone ale lumii. Anul trecut ma simteam asa de bine cand pe o autostrada din Toronto cantam odata cu Madrigalul o colinda. Ma simteam mai aproape de casa.
  Toata vara trecuta a cantat Inna si Deepside Deejays la posturile de radio canadeze. Cum sa nu cant in masina?

 3. Tin minte ca am vazut acum cativa ani un film in care doi tipi mergeau in luna de miere cu masina si tot drumul ea a cantat toate piesele de la radio! Mi s-a parut atat de comic, el era terminat, iar ea intra “in pielea” fiecarei piese!

 4. Hahaha, suntem muuuuulte in aceeasi situatie. Pe mine ma bufneste uneori rasul cand realizez ca eu ma aud mai tare decat piesa de la radio :))

 5. buna Andreea
  ce proiecte ai la momentul respectiv ? ca nu prea se aude nimic de tine. Imi doresc sa te vad intr-un film ASAP.
  Lisa.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.