Over and over again…

Sau iar si iar, mai neaos spus.

Povestea cu invatatul din greselile altora suna ideal, dar in viata treaba nu sta chiar asa.

In general, daca avem o idee fixa in cap, mergem cu ea pana in panzele albe, indiferent de sfaturile si parerile celorlalti.

Pentru ca, nu-i asa, noi intotdeauna stim exact ce-i mai bine pentru noi. Si daca nu stim, ne prefacem ca stim, ca da bine.

Degeaba isi racesc prietenii gurile si rostesc mii de cuvinte fara rost incercand sa ne convinga sa actionam altfel.

Cand ni se pune pata, nu se mai intelege nimeni cu noi. Noi, astia hotarati. 😛

O stiti pe-aia cu intratul pe-o ureche si iesitul pe cealalta?

Cam asa sta treaba…

Dar cu toate ca in majoritatea cazurilor actionam dupa cum ne taie capul, doar pentru a ajunge la vorbele altcuiva la un moment dat, sunt fraze care ne raman in cap.

Fraze pe care creierul le repeta obsesiv. Fraze pe care le auzim fix atunci cand e o liniste de mormant.

Dar cu toate ca pe moment “fac sens”, tot pe mana noastra mergem prin viata. Cel putin pana dam cu capul de pragul de sus… si-l vedem pe cel de jos.

Hai ca-am inceput sa vorbesc doar in proverbe si zicatori.

Deci, te intreb pe tine: care-s povetele alea din batrani pe care o voce interioara ti le repeta iar si iar? Cuvintele alea care pe tine te pun pe ganduri.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "Over and over again…"
  1. Degaba sunt proverbele, cum ai spus si tu, pana nu te convigi singur, nu te lasi! Si aici nu e vorba ca esti mai prost sau mai destept, pur si simplu e ceva in tine care-ti spune ca poate tu ai dreptate si ca n-o sa patesti la fel ca restu’…

  2. zicala tatalui meu: “Nu-ti face iluzii sa nu ai deziluzii!” se invarte neincetat in cap, dar uneori fara nici un rezultat 🙁

  3. incerc sa ma ghidez dupa proverbul “ce tie nu iti place, altuia nu ii face” …ma pun in diferite situatii in locul persoanelor sa vad daca mi ar placea un anumit lucru sau nu:)

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.