Pauza de pranz

Andreea-Ibacka-Become-Fit-by-Neby-2Impinsa de la spate de un imbold nebanuit… te instiintez ca de curand am inceput sa merg la sala.

Sala de forta… din cate observ plina pana la refuz de toti ambitiosii.

De fapt, sunt seri in care as baga mana in foc ca Bucurestiul intreg a simtit aceeasi vibratie care m-a indemnat si pe mine sa-mi agat lenea in cui.

Altfel nu-mi explic aglomeratia si voiosia de pe banda de alergare, unde personal nu gasesc nimic amuzant.

Acolo ii vad care mai de care mai hotarati, care mai de care mai motivati…

Careul meu de patratele… inca-i pe lista de asteptare.

Ar fi fost devreme sa se pronunte, totusi, cu toate ca il astept ca pe painea calda.

Chiar si asa, dupa primele antrenamente… cateva chestiuni sunt certe.

Unu la mana: am deja mai multa energie.

Si doi la mana: am inceput sa ma gandesc la mancare mai mult decat o faceam inainte.

Sportul scoate untul din mine, asa ca acum nu-mi mai permit sa dau vina pe programul aglomerat (ori haotic) si sa sar peste mese.

Insa treaba e ca masa de pranz ma prinde mereu pe drumuri si pururea pe fuga.

Ba pe la cate o filmare, ba la o sedinta foto, un eveniment ori o intalnire in scop muncitoresc.

Si fiindca nu obisnuiesc sa plec dimineata de acasa cu cutiuta de mancare plina cu merinde (mamaie, sper ca nu citesti articolul acesta)… dejunul este un prilej numai bun pentru o masa in oras.

Si daca ai banui ca ma refer la te miri ce carciumi costisitoare… permite-mi sa-ti mai spulber un mit.

Mi-am pus in gand ca saptamanile acestea sa-ti recomand fel de fel de meniuri de pranz ori suferoferte culinare incercate de mine… demne de luat in calcul pentru orice buzunar.

De pilda pranzul complet de la Gazprom, la vreo 20 – 25 lei (recomandarea mea de astazi).

Eu am incercat deja ciorbita de vacuta, salata greceasca si hamburger-ul de la ei, preparate pe care preconizez ca si tu o sa le gasesti gustoase.

Cu atat mai mult cu cat bucatile de vita din ciorba sunt foarte fragede (probabil sunt prefierte intr-o oala sub presiune), iar zeama de varza din compozitie ii da ciorbitei un gust autentic.

Cat despre salata greceasca… legumele au fost foarte proaspete, iar telemeaua destul de putin sarata (cat sa nu strice o dieta sanatoasa).

Hamburger-ul… gustos si el, servit cu salata, legume si fel de fel de sosuri (alaturi de o garnitura de cartofi prajiti), dar cu un aport caloric crescut, asa cum banuiai deja.

Ceea ce-l face genul de dezmat gastronomic de duminica.

Foto: Alex Chelba.

P.S.: Vei fi surprins de varietatea de preparate din meniul de mancare Gazprom.

La ei vei gasi de la sandwich-uri, la produse de patiserie, salate, supe si ciorbe, fel de fel de carnuri pe gratar, carnati, ba chiar si fructe de mare.

Iar zona lor de restaurant e intr-atat de dichisita si confortabila incat masa o sa-ti tihneasca garantat.

Asta in timp ce decorul te face convinge sa uiti ca esti intr-o benzinarie.

Pofta buna!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
6 comentarii despre "Pauza de pranz"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published. Required fields are marked *