Pielea de bebeluș e marcă înregistrată.

Pielea de bebeluș e marcă înregistrată. Și așa ar trebui să rămână.

Urmează 3 contexte diferite cu cel mai mic dintre pupabilii mei de acasă.

1). După cum se vede, la vârsta de 3 luni am început antrenamentele pe salteluța de activități. Mersul de-a bușilea nu se întâmplă așa oricum. Nici tonusul muscular postpartum.

Cu scutecul proaspăt schimbat, cu pielea curată și protejată, evităm orice disconfort și îi dăm înainte cu rostogolirile. De pe o parte pe cealaltă până reușește de capul lui.

2). Cum să ajungi la majorat fără să te face maică-ta de râs pe internați cu câteva poze în fundulețul gol?

Pentru un mix fericit, o ținută irezistibilă de bărbățel + o piele sănătoasă = LOVE, e esențială protecția. Știai că pielea de bebeluș este de 5 ori mai subțire decât a unui adult? Ceea ce – automat – o face și foarte ușor penetrabilă de conținutul scutecului.

3). Dar de „biroul” oricărei proaspete mămici ce zici? Numai bun contra durerilor de spate, mai ales că bebe trebuie schimbat de scutec foarte des. E adevărat, se face util preț de câteva luni, până prinde bebe schemele de la punctul 1 al acestui articol. 🙂 

De 3 ani și jumătate (de la primul bebe) folosesc Bepanthen Unguent la fiecare schimbare de scutec, pentru a evita eficient iritația de scutec, pentru o piele protejată de roșeață, optim hidratată, care se regenerează permanent în mod natural (substanța activă a produsului, panthenolul – cunoscut și sub denumirea de provitamina B5 – fiind recunoscut pentru această proprietate, susținând producția de lipide proprii pielii).

Produsul e transparent (esențial pentru observarea permanentă a sănătății pielii), apără pielea împotriva frecării și agenților iritanți și are acțiune prelungită, lăsând, totodată, pielea “să respire”.

În plus, produsul nu conține conservanți, coloranți, parfumuri, nici antiseptic (ce ar putea modifica flora care protejează pielea în mod natural), așa că folosit zilnic menține pielea de bebeluș drept cea mai fină și mai pupabilă din câte există. Și o face – garantez personal – ca niciun altul!

Cu o experiență a brandului de 75 de ani în îngrijirea pielii sensibile, sunt liniștită la gândul că folosesc pentru puiul meu doar ingrediente sigure, ale căror beneficii au fost documentate. Dar și mai important de atât, având o piele sănătoasă, puiul se joacă și doarme liniștit.

P.S.: Având în vedere că lanolina se regăsește printre Ingrediente, același Bepanthen unguent se poate utiliza – dacă este cazul – și pentru îngrijirea sânilor în perioada alăptării, oferind protecție împotriva ragadelor mamare. 

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.