Poziția recomandată pentru tuns.

Acțiuni banale din viața de zi cu zi îmi amintesc de cele mai simple sfaturi pe care le-am primit vreodată, dar pe care nu le-am transcris niciodată pe o coală virtuală. Și dau fuga înspre laptop…

Mă rog, vorba vine „dau fuga”, Namiko e destul de posesivă în perioada aceasta. Așa că – mai corect spus – aștept prima ocazie și apoi năvălesc deasupra tastaturii.

Ce voiam să vă spun este că zilele trecute mi-am tuns părul (în fine, vârfurile, nimic spectaculos de adăugat). Și am stat cumințică pe scaun, cu gândul la articolul acesta din categoria „Beauty”.

Banal, știu, dar dacă nu ți-a spus nimeni până acum în ce poziție ar trebui să stai atunci când te tunzi?!

Fie acasă, fie la coafor, REGULA NUMĂRUL UNU ATUNCI CÂND ÎȚI TUNZI PĂRUL ESTE SĂ NU STAI NICIODATĂ PICIOR PESTE PICIOR ÎN TIMPUL OPERAȚIUNII. Asta în ideea să nu te trezești cu niște scări surpriză în coafura dorită.

Apoi, spinarea dreaptă (sprijinită de spătarul scaunului) și șezutul așezat cât mai în spatele scaunului completează poziția recomandată pentru tuns.

Cu alte cuvinte nu ne tolănim și nici nu ne bâțâim în timp ce ne tundem părul, oricât de tentant ar fi să ne relaxăm total în timp ce scroll-uim Instagramul.

Cam atât, fir întins! 🙂

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Poziția recomandată pentru tuns."
  1. Imi aduc aminte de copilarie, cand ma tundeam castron. Mergeam la un nene care era frizer in sat si de fiecare data cand incepeam sa legan picioarele, sau sa ma las in jos ma atentiona pe un ton foarte sever :))

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.