Sa fie in trepte… cica-i mai feng shui.

Andreea-Ibacka-sanatatea-parului-iarna-01Ar fi impropriu sa te las sa intelegi ca obisnuiesc sa ma tund singura acasa.

Pentru simplul motiv ca momentan nu fac una ca asta.

Pesemne amintirea zilelor in care literalmente purtam un castron pe crestet pana ce bunica-mea ma anunta c-a finalizat operatiunea este inca extrem de prezenta.

Cu toate acestea, ar fi pacat sa nu-ti povestesc despre cea mai usor de urmat dintre tehnicile de tuns in trepte pe cont propriu.

Cu atat mai mult cu cat tovarasul George Georgescu (stilist cu state vechi la Vogue) a fost intr-atat de amabil incat sa-mi explice pe indelete cum sta treaba.

Desigur, n-am sa intru aici in detalii naucitoare (acest articol nu-i vreun seminar profesionist de profil), dar te anunt ca manopera in sine se preteaza a fi executata chiar si la tine acasa.

Ceea ce s-ar traduce printr-o cheltuiala egala cu zero, ori printr-un cadou de sarbatori in plus.

ponytailIn fata oglinzii de la baie, fireste.

Si fiindca sunt sanse ca acum, in prag de sarbatori, sa-ti propui aceasta schimbare de look – in speta retezarea podoabei capilare in scari – ar fi util sa stii ca secretul consta in primul rand in executia palmierului.

Respectiv a unei cozi incotopenite cu precizie taman in varful capului, coada in baza careia vei putea sa-ti tunzi varfurile direct in scari.

Asta in conditia in care manevra e executata pe drept, asa cum iti va fi cel mai la indemana sa manuieste – chiar si cu stangacie – foarfeca.

Sa-ti fie cu folos!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Sa fie in trepte… cica-i mai feng shui."
  1. cred ca ‘manevra’ asta de urgenta e buna in cazul in care vii acasa de la coafor si nu esti prea multumita de ombre-ul captusit…
    Eu am incercat odata sa-mi iau din niste varfuri care intr-o parte sarisera norma…si pareau mai lungi ca restul. Desi am incercat ceva artistic, a iesit ca opera unui copil de 5 ani de a fost nevoie sa ma programez in 2 zile la un tuns la specialist… dar poate n-am avut eu foarfeca buna…sau imi lipseste tehnica…

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.