Secret, discret

Teoretic, daca un lucru e secret, atunci e secret! Adica nu-l stie nimeni.

Practic, aproape fiecare secret e stiut de cel putin o persoana in plus fata de planul initial. 

Si fiecare persoana noua care afla un secret are tendinta de a-l spune mai departe macar unei alte persoane. Sa-si ia o grija de pe suflet. Bineinteles ca lantul slabiciunilor continua… Iar in scurt timp secretul ajunge public, mereu in forma alterata.

Femeile sunt predispuse la dezvaluit secrete, stiu. E nativ sa nu-si tina gura!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
7 comentarii despre "Secret, discret"
  1. Andreea esti o scumpa.Ti-am citit toate posturile si constat ca ai de fiecare data ceva interesant de comunicat.Ma bucur foarte tare ca tii legatura cu cei care te admira, si inca foarte strans.Faptul ca esti prezenta pe blog si le raspunzi tuturor cu drag ne arata ca esti o persoana publica cu totul aparte.Vroiam sa te intreb tu de la toamna in ce proiect vei fi?Pe mine m-au innebunit cand am auzit ca multi vor fi in Pariu cu viata pe PRO. pai si pe ACASA?? Multumesc :*

  2. aici ai mare dreptate! eu de obicei tin un secret..sau dk il spun, il spun unei persoane care nu o cunoaste pe persoana cu secretul:))
    dk am eu un secret nu.l prea spun ptk am invatzat sa nu mai am incredere in “prieteni” si prefer sa.l tin pt mine

  3. mie cand imi spune cineva un secret nu il tin,recunosc.pentru ca eu ii spun TOTUL iubitului meu!insa dupa aceea pastram amandoi secretul!

  4. Probabil ca e asa cum spui, insa mie nu mi s-a intamplat; si totusi in mare parte secretele mele sunt stiute de prietenul meu.:D

  5. cred ca postul asta l-ai scris pt vreo prietena de-a ta mai “gura multa”:))

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.