Sigur, tot universul comploteaza impotriva ta, iar tu n-ai nicio vina.

”Barbatii sunt niste porci si femeile sunt c***e”.

La naiba, am spus-o.

Idei preconcepute si vorbe de duh sunt alimentate de prea multe exemple irelevante pentru o majoritate care sa conteze.

Barbati care fac casting de iubite prin cluburi de noapte se arata nemultumiti ca Pisi mic – frumoasa, tunata, mult prea tanara – nu-i fata de casa. De parca dimineata, beata moarta, cu sanii mult prea expusi si fusta de-o palma, Pisi mic a semnat pentru numirea in functia de Bubulina sefa, nu de Barbie wanna be.

Femei care prefera scaunul din dreapta fata al unei limuzine de lux cum vezi numai prin filme – alea cu James Bond si Batman – sunt mahnite ca Nea Iubirica groaznic de opulent are burta prea mare, lantul de aur prea gros si pretentii de sef de trib. Ce iti e si cu finantatorii astia? Vin cu tot cu fitele lor la pachet…

Primim sfaturi – sau observatii – dar plecam invariabil de la premisa ca cineva are ceva impotriva noastra, ca suntem curati ca lacrima. Mereu e altcineva de vina, altcineva trebuie sa se schimbe, sa-si revizuiasca comportamentul, sa ne ridice statuie. Pentru ca meritam, vorba altcuiva.

N-apucam sa ne detasam si sa ne gandim cu adevarat la ”bubele” noastre.

Ce spun bube, care bube?

Suntem in cel mai rau caz intelesi gresit. Noi ne stim perfecti, asa cum am fost din nascare. Fiecare dintre noi.

Suntem suma deciziilor pe care le luam si apoi ne plangem.

Pardon, mereu ne plangem. Vaicareala e in sange, autocompatimirea face bine la imagine si parca ne scuteste de toata responsabilitatea.

Sau asa s-a impamantenit.

De fapt…

Dar cine sunt eu sa dau sfaturi?

Sa ai o sambata frumoasa, asa cum ai ales sa ti-o traiesti.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Sigur, tot universul comploteaza impotriva ta, iar tu n-ai nicio vina."
  1. da,cam asa stau lucrurile… ne este greu sa acceptam adevarul sau sa ne spuna cineva cand gresim, noi suntem perfecti si pe deasupra cautam perechea perfecta… daca cineva a gasit formula fericirii sa ne-o spuna si noua!

  2. Depinde cum privesti lucrurile si mai exact cu cine vorbesti, cu… sunt, porci da, dar daca stam sa stragem o linie ajungem la majoritatea, daca chiar credem ca toti sunt asa ajungem sa nu mai credem ca nimeni nu merita compania noastra, nevenim singuratici, deci trebuie sa perseveram, nu?

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.