Strategie

Cand discutiile din casa se materializeaza partial in posturi, sfaturile sau dialogurile sunt paragrafe, imaginile devin (sau nu) poze bune de pus pe blog, raspunsurile pe diferite subiecte vin sub forma de comment-uri, iar muzica preferata ajunge tema de blog… atunci musai trebuie sa tin pentru mine orice idee. Si s-o analizez singura in tihna. 

Ca de nu, imediat trece la atac iscusitul in ale scrierii (colegul meu de camera). Preia repede ideea, o slefuieste putin, ii da o stralucire ametitoare si gata… uite post-ul! Uite interesul general! La dansul pe blog.

Pe scurt, Cabral imi fura toate ideile bune si le pune la el pe blog. 
RUSINICA!

Nici nu stiu cum face uneori, zici ca are net cu cip la purtator, zici ca tasteaza pe furis cu degetele de la picioare sub masa in timp ce vorbesc. Asa repede se organizeaza.
 
Gata, de azi sunt atenta cu ideile mele si sunt secretoasa, de azi intai imi patentez ideile si abia apoi le dezbatem. Dupa ce devin marca inregistrata “Andreea Patrascu”.

Poti sa te superi, poti sa comentezi, poti sa te justifici! Raman pe pozitii!    

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
20 comentarii despre "Strategie"
  1. Fura si tu ideile de la “iscusit” sa vada si el cum este sau macar cere-ti drepturile de autor. 🙂

  2. :)):)):)) very funny:)):)):)) da care i baiu’, e in pana de idei “negru” de la acasa Tv?? :)):)):))

  3. Andrea nu te lasa fa orice .Andreea dute la o prietena si posteazati ideea si dupaia vii acasa linistita eu zic sa incerci ….si dupaia te rog sa imi spui raspunsu.Pe alta data …..pa pa.

  4. Pai e foooarte tare! si eu st leu ca tine, nascuta pe 18 august si cu un an mai mica. am un prieten mai mare putintel trece de 30 de ani putin, 30+ cum imi place sa zic si e la fel de secretos si imi ia ideile. si eu vb si multiiiisor 😛 asa ca iti tin pumnii sa te organizezi si tu. si cum zic eu mereu o sa ajung si eu la 30+ si mai organizata si mai bataioasa ca am avut exercitiu…

  5. Oh doamne:)) foarte funny pentru noi cei care am citit (ceea ce demonstreaza k esti la fel de iscusita in ale scrierii k si el), dar sunt convinsa k nu la fel e si pentru tine!:))
    PS: Aveti o relatie cum toti ne-am dori!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.