Swimathon Bucuresti

Swimathon Bucuresti 2013Nu stiu ce planuri de weekend ti-ai facut, dar eu iti spun ca am inceput o sambata in forta si in plus, te invit sa mi te alaturi.

Si asta pentru ca azi are loc prima editie a Swimathon Bucuresti, o intalnire plina de energie intre oameni care cer ajutorul si oameni care sar in apa sa-i ajute. La propriu.

Cu alte cuvinte, Swimathon este un mecanism prin care comunitatea se intalneste, interactioneaza si se implica sa stranga fonduri necesare pentru realizarea proiectelor pe care le considera relevante.

Swimathon Bucuresti 2013 - la bazinOrganizatiile sau grupurile de initiativa inscriu in concurs cauze din comunitatea locala, companiile si inotatorii de toate varstele aleg pentru ce sa se implice, iar sustinatorii doneaza pentru fiecare lungime de bazin inotata de favoritii lor.

Evenimentul are loc chiar azi, 6 iulie, la Bazinul sportiv olimpic Lia Manoliu si este organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti si Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Cat despre mine, voi fi gazda intregii desfasurari de forte, asa ca abia astept sa iti povestesc, tie si tuturor celor prezenti, despre fiecare caz in parte si despre fiecare concurent care s-a alaturat actiunii.

Te astept, asadar, la bazin intre orele 10:00 si 13:00. Sa sustinem viata, sa sustinem comunitatea.

Pentru ca lucrurile se misca daca faci valuri! 🙂

Swimathon Bucuresti 2013 - MC Andreea Ibacka

Later edit:

Am primit si eu o medalie: pentru cel mai guraliv participant la Swimathon Bucuresti, pare-se.

Multumesc inca o data si felicitari din inima tuturor celor implicati in actiunea de strangere de fonduri pe care mi-a facut placere sa o pot gazdui astazi.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Swimathon Bucuresti"
  1. A fost o experienta minunata alaturi de oameni cu suflet mare, iar tu ai fost incredibil de “acolo”, concentrata si cu toate cuvintele la tine 🙂 Imi pare bine ca am avut ocazia sa te cunosc si iti multumesc pentru faptul ca mi-ai confirmat ca esti o persoana deosebita, implicata, modesta (desi ai sute de motive sa nu fii asa),esti inimoasa si darnica! Si pe langa toate acestea mai esti si spectaculos de frumoasa 🙂
    Nu mai stiu daca am apucat sa-ti multumesc pentru poza pe care ai acceptat sa o facem impreuna si profit de ocazie pentru a o face aici: Multumesc, Andreea! Sper sa mai am ocazia sa colaborez cu tine!
    Cu multa stima,
    Gabriela

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.