37 comentarii despre "Ta-daaa!"
 1. Felicitări!!!!!!! Sa fie sanatos!!! Sa ai o sarcina usoara. E cea mai frumoasa perioada din viata ta,viata care de acum inainte va fi mult mai minunata! Doi parinti frumosi!!!!

 2. Sa fie intr-un ceas bun , imi sunteti tare dragi amandoi,sa fiti sanatosi si fericiti impreuna.Cred ca am inteles corect ce ati vrut sa ne spuneti.FELICITARI!

 3. Sa fie intr-un ceas bun , imi sunteti tare dragi amandoi,sa fiti sanatosi si fericiti impreuna.Cred ca am inteles corect ce ati vrut sa ne spuneti. FELICITĂRI!

 4. Felicitari ! Sarcina usoara, nastere usoara si bebe sanatos ! Si voi pe langa el, bineinteles ;).

 5. Ce frumos, te-am vazut la doctor si chiar am sperat sa ai parte de un lucru atat de frumos 🙂 felicitari, sarcina usoara in continuare si numai bine!

 6. Iuhuhu!!!Ma bucur enorm…ca si cand eu as deveni bunica….(doar te cunosc de cand erai mica)…Bv copiii …sa ai o sarcina ușoară si o nastere si mai Ușoară…pupici

 7. Felicitări!! După postarea cu mutatul te-am visat ca erai însărcinată si ocupată cu cutiile. Acum am aflat ca era adevărat! Sa fiți sănătoși amândoi!

 8. Felicitari!! De mult asteptam vestea asta si de la voi!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

 9. Sarcina usoara!!!Nu stiu de ce,dar asteptam din moment in moment sa ne dati vestea asta minunata.
  Sa fiti fericiti si binecuvantati.

 10. Yuhuuu! De cand asteptam vestea aceasta! Felicitări, oameni frumosi!

 11. Ce veste minunatăăăă, vă urmaresc cu atâta drag de mult timp și mă bucur enorm pentru voi, să fiți sănătoși și binecuvântați cu toții, oameni faini și să ai o sarcină ușoară Și eu sunt graviduță în 12 săptămâni și tocmai am aflat azi că vom avea o fetiță

 12. Sarcină ușoară! Felicitări!Era timpul pentru astfel de vești. Toate cele bune!

 13. BRAVOOOOOOOOOOO !!!!! FELICITARI ANDREEAAAAAAAAA!!!!Sa fiti fericiti si sarcina usoara puiule :))))))))

 14. Felicitări!!!!
  Un copil e cea mai mare bucurie a vieții!
  Abia aștept să văd cum se joacă cu cei “trei mușchetari”!

 15. În sfârșit cromozomii voștri s-au întâlnit! O să aveți un copilaș superfain ! Multă iubire și viață frumoasă vă doresc să aveți, în continuare, până la adânci bătrâneți! Să nu permiteți nimănui, niciodată, să se pună în calea fericirii voastre! Ne bucurăm să avem și astfel de VIP-uri în show-bizul românesc, nu doar din aceia scandalagii și lipsiți de caracter. BRAVO !!!

 16. Felicitari! De doi ani si ceva stiu cat de frumos este, asa ca nu pot decat sa ma bucur pentru voi! Sunteti doi oameni frumosi si meritati tot ce-i mai bun! Sa fiti sanatosi!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.