Terapia prin shopping si ale sale cel putin sapte minuni

Andreea Ibacka cumparaturiDe-ar fi sa nu ne mai ascundem dupa deget, ti-as spune verde in fata ca noi – femeile – reusim cumva instinctiv sa ducem shopping-ul la un nivel superior.

Indiferent de starea de spirit, prognoza meteo sau previziunile astrale… cumparaturile-s probabil cap de lista printre placerile vinovate ale vietii. 🙂

De fapt si de drept, de-ar fi sa ma intrebi pe mine – raportandu-ma la cercul meu largit de cunostinte, dar si la universul meu personal – as decreta dintr-o suflare ca orice motiv pare suficient de bun pentru o femeie atunci cand vine vorba de o sesiune sincera de cumparaturi.

Si as fi tentata sa bag mana in foc ca lucrurile devin cu atat mai serioase cu cat ne referim taman la imbracaminte.

Pesemne insusi cromozomii XX sunt responsabili de ”anomalie” si tot dansii dau apa la moara poftei nestavilite pentru cumparaturi… intiparinte atat in gene, cat si in sange.

Totusi, de-ar fi sa intocmesc o lista scurta a celor mai evidente dintre motivele de shopping la care ma raportez, as nominaliza fara doar si poate:

1). Sindromul ”Stresul cel de toate zilele si asa – zisa depresie diagnosticata la rece, la o sueta cu fetele”, patima a carei terapie se bazeaza exclusiv pe hainute una si una, toate numai bune de pus la rana;

2). ”Combinarile de N luate cate K”, respectiv grija pentru asortarea vestimentara ca la carte (cu alte cuvinte: ”tichie de margaritar ii trebuie chelului”, iar pantofii cu pricina sunt exact ce-ti mai lipsea din garderoba… mai ales ca n-aveai altceva sa mearga cu rochitele tale simpatice de primavara);

3). ”Ce-am fost si ce-am ajuns!” sau arhicunoscutul pretext ”am plecat la vanatoare cu gandul sa cumpar un cadou pentru cineva drag, dar – sa vezi comedie! – ca din intamplare am gasit ceva numai bun de dus acasa si de luat pe propriu-mi inventar de persoana fizica”.

Apropo, pentru ca stiu ca in acele zile in care nu poti ajunge la mall, shopping-ul online este o varianta cel putin la fel de buna, te anunt ca stravechiul magazin eMAG a lansat zilele acestea si divizia sa de ”Fashion”.

Iar acestea fiind spuse, multicolorele rochite de primavara, atotravnitii pantofi cu toc, gecile ori sacourile, ceasurile de mana ori ochelarii de soare se gasesc la doar o aruncatura de bat distanta (a se citi la cateva click-uri de tastatura departare). 🙂

Acum, lasand gluma deoparte… norocul face ca terapia prin shopping sa functioneze far’ de exceptie, asemenea unui ceas elvetian.

Ceea ce ma face sa parafrazez: ”Pentru ca meritam, doamnelor!

Cat despre masculii feroce din vietile noastre… pana si lor li se pregateste ceva!

Si nu ma refer aici la window shopping. 😛

Asadar, nici pomeneala sa fi fost dati uitarii, sifonierul online ii asteapta si pe domnii fashionisti cu bratele deschise.

Cumparaturi placute!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Terapia prin shopping si ale sale cel putin sapte minuni"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.