Topshop

Asa cum va povesteam aici, saptamana trecuta am batut in lung si-n lat strazile londoneze.

Am vizitat palate, biserici si fortarete, am vazut sali de spectacol si poduri impresionante peste Tamisa, am cunoscut oamenii locului si ne-am bucurat de rasfaturi culinare locale.

Cat despre shopping, nici n-a fost in plan si nici nu e recomandabil in Londra. Preturile sunt foarte mari si exceptand perioadele de reduceri (ianuarie-februarie si inceputul lui octombrie), magazinele lor sunt tentante doar pana ajungi sa vezi eticheta.

Preturile – lungi ca niste numare de telefon – te descurajeaza rapid, iar paritatea 5,6 lei pentru 1 lira nu suna deloc avantajos.

Totusi, am aruncat un ochi – ca la muzeu – la faimosul Harrods (revin cu detalii intr-un articol separat) si am cheltuit cateva lire la Topshop.

Culmea, de 2 ani le urmaresc site-ul si niciodata nu mi-a placut nimic. Dar lucrurile s-au schimbat radical atunci cand am intrat in magazin.

Febra hainelor, incaltarilor si accesoriilor cu tinte cuprinsese tot magazinul, asa ca m-am simtit in elementul meu. Si chiar daca nu m-am aruncat la cheltuieli, am petrecut vreo 40 de minute in magazinul lor de 3 etaje. Si mi-a placut ce-am vazut.

Am plecat acasa cu o pereche de balerini cu tinte si o bluzita foarte chic cu peplum si guler de perlute.

Acestea fiind spuse, adaug topshop.com in lista de interes si va recomand sa-i urmariti si voi, mai ales ca au si produse la reduceri.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
8 comentarii despre "Topshop"
  1. Buna andreea, voiam sa stiu daca pagina aceea de facebook Deea Ibacka este a ta, sau e a veunui fan.

    1. Din pacate vad ca pe site se gasesc mai putine lucruri decat in magazin. Si eu am patit la fel, nu mi-am gasit nimic online timp de 2 ani, dar mi-a placut ce-am vazut cand le-am calcat efectiv portile.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.