Tutorial de makeup: Machiaj de seară în nuanțe de maro – auriu.

Text: Irina Antonie, makeup artist.

Ultimele sesiuni de make-up alături de Andreea au fost din ce în ce mai îndrăznețe. De la smokey eyes în nuanțe de kaki la smokey pe roșu și astăzi… maro auriu cu reflexe. 

De la un machiaj la altul descopăr cât de versatilă este fizionomia Andreei și cât de ușor i se potrivesc tipuri diferite de machiaj, realizate din fel de fel de culori la ochii și pe buze. 

Pentru petrecerea de astăzi și pentru ținuta aleasă în culorea galben fistic am folosit următoarele:

Ochii: Baza paint Pot Painterly, apoi am blenduit în pliul pleopei o nuanță de bej (denumită Kid). La baza pleoapei am folosit creionul maro Teddy, peste care am venit cu nuanța de fard Embark (pe care am folosit-o și în partea inferioară a pleoapei). Pe centrul pleoapei am pus pigmentul Oh, Gold, așezat cu Fix Plus, pentru intensitate. În colțul intern al ochiului am redat luminozitatea cu nuanța de fard Phloof. Toate produsele folosite au fost de la Mac Cosmetics.

Genele: mascara Telescopic de la L’oreal.

Sprâncenele: conturate cu ShapeAndShade (nuanța Lingering) și fixate cu brow set Beguile (Mac Cosmetics).

Tenul: Hyper Real Glow, mixat cu fondul de ten Double Wear Light de la Estee Lauder și fixat cu pudra Studio Fix NC 30 de la Mac. Ca și concelear am folosit Double Wear Estee Lauder.

Contur și highlight: paleta Nars.

Buzele: mi-am propus un efect ombre, pe care l-am obținut cu ajutorul creionului Soar (mai închis), aplicând pe centrul buzelor un ruj Mac, nuanța Please Me (un roz natural mai deschis).

Petrecere frumoasă!

Foto credit: Cabral.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
5 comentarii despre "Tutorial de makeup: Machiaj de seară în nuanțe de maro – auriu."

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.