Tutorial de makeup: Machiaj în nuanțe de kaki

Text: Irina Antonie

Astăzi am ales să folosesc pentru Andreea alte culori față de cele din machiajele precedente, pentru a-i scoate în evidență o altă culoare a ochilor ei cameleonici.

Ochii ei albaștri, cu irizații ba verzi, ba gri, mă surprind diferit de fiecare dată, în funcție de lumină și machiaj. Tocmai de aceea, de data aceasta ne-am jucat cu paleta de verde. 💚 

Pentru acest look am folosit următoarele produse:

Ten: Am pregătit tenul cu primerul hidratant și luminos Strobe și Fix Plus Pinklight (spray hidratant, luminos și fixator pentru fond de ten), fond de ten Studio Fix (nuanța Nc 35, cu aspect mat și putere de acoperire mare), pudra watergheight (nuanța medium plus, acoperire medie, finish luminos), concelear prolongwear nc 30 (acoperire și rezistență mare). Pentru a neutraliza zona cearcănelor, am adăugat minunatul Bright Forecast, folosit peste anticearcăn (toate produsele de la Mac Cosmetics).

Pentru sculptarea pomeților am folosit paleta KatvonD, iar la highlight paleta HyperRealGlow de la Mac.

Ochii: Pentru rezistență și uniformizare, pe baza pleoapei am aplicat nuanța Painterly Mac, apoi fardurile Humid, suprapuse cu Steamy de la Mac Cosmetics pe pleoapa mobilă, blenduit cu nuanțele din paleta Nude Huda Beauty. Colțul intern al ochiului a fost luminat cu fardul de pleoape din paleta Norvina Anastasia Beverly Hills.

Pentru un plus de alungire a genelor naturale, am aplicat mascara L’oreal Telescopic (black).

Iar pentru sprâncene am aplicat gelul pentru sprâncene Dirty Blonde de la Mac.

Buze: Conturul de buze este Nice’n Spice Mac Cosmetics, iar rujul lichid este Huda Beauty (nuanța Wifey).

Makeup: Irina Antonie

Foto: Kartal

Editare foto: Cabral

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.