Urme pe zapada

A venit, a venit iarna!

1 decembrie a fost anul asta pentru mine prima zi de iarna si la propriu si la figurat. Masina era dimineata inghetata toata, la fel si apa lui Pit, vantul mitosea a zapada, temperatura exterioara coborase mult fata de zilele de toamna varatica cu care ne obisnuiseram.

Si iata ca a venit si ninsoarea. Aceea adevarata, nu fulgii timizi trimisi in recunoastere. Am calatorit prin tara si am ajuns si pe la munte. Iar zapada s-a asternut peste tarisoara noastra draga. Si tot plimbandu-ne pe strazile troienite am inceput sa observ urmele din zapada. 

Pasi mari, grabiti, incaltari mari, late si bine imblanite, sau din contra, pantofi cu toc care au pasit mai mult pe loc. Si urme de pantofiori mici de tot, poate marimea 28. 🙂 Trasee de pasi inspre stanga (Biserica Centrala) intersectandu-se cu bocancii care au mers inspre ceainaria de la care am cumparat si noi cateva specialitati. Pasi multi, foarte multi si in toate directiile. Urme de pasi mai vechi sau foarte foarte proaspete. Toata lumea a iesit la plimbare. Si asta e de bine. Aerul curat si mersul pe jos fac casa buna cu noi.

O iarna cat mai frumoasa va doresc. Eu deja ma bucur de ea.      

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
9 comentarii despre "Urme pe zapada"
    1. abia astept de sarbatori fug la munte…ies din zapada la anul… 😀

  1. Multumim frumos.Ma bucur ca ai avut parte de prima zapada:D…eu astept sa vina si in Bucuresti:D..SARBATORI FERICITE!

  2. Si cat mai blanda:D mersul pe jos face piciorul frumos, asta mi-a zis-o un conductor acum 5 ani in Bucuresti cand a vazut ca ma urcasem in metroul gol de la eroilor;))

  3. eu am profitat d prima zapada si am fost la patinuar cu cativa priteni..seara..ff frumos..sper k si de craciun va fi zapada multtta:X

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.