Vacanta la mall

Andreea Ibacka - Vacanta la Mega Mall 01Cand spun ”maraton de shopping” imaginea imi este deja destul de clara.

Sute de femei aliniate la start, fiecare cu listele de cumparaturi la purtator, care mai de care mai indarjita pe traiectoria ei.

Si asta fiindca – nu-i asa? – doamnele:
– stiu intotdeauna ce achizitii sunt de facut intr-o casa;
– au in permanenta evidenta stocurilor din propria vistierie;
– vaneaza toate super ofertele numai bune de tarsait pana in conjugal, chiar si pe cele cumparate sub considerentul ”sa fie acolo”.

Colac peste pupaza, atunci cand in ecuatia de gradul trei de mai sus isi vara coada si cuvantul acela preferat din patru (pe numele lui mic ”SALE”), apetitul pentru cumparaturi creste si el exponential.

Desigur, o vitrina ticsita cu abtibilde % e mult mai ademenitoare decat una curata ca lacrima, iar sezonul de reduceri marcheaza negresit debutul fiestei la cumparaturi.

Andreea Ibacka - Vacanta la Mega Mall 17Sarbatoare care din 11 Iulie te anunt cu entuziasm ca a inceput si la MEGA MALL, odata cu Campania de Sales care iti aduce atat preturi atractive in toate magazinele, cat si nu mai putin de 20.000 de premii instant.

Da, ai ”auzit” bine, la fiecare 250 Lei cheltuiti la Mega Mall in perioada 11 Iulie – 23 August (pe un singur bon fiscal sau pe mai multe bonuri cumulate), sortii sunt de partea ta.

La fel si premiile garantate pe care le poti castiga automat, dintre care as aminti negresit biletele duble de avion oferite de Wizz Air, costumele de baie, alaturi de alte accesorii pentru plaja, seturile de cosmetice ori seturile pentru picnic sau gratar.

Andreea Ibacka - Vacanta la Mega Mall 42Acestea fiind spuse – dupa cum se vede – eu am pornit deja in cautare de ochelari de soare, costum de baie, crema pentru protectie solara, sapca, slapi, portofel, umbrela si tricouri.

Mi-a promis zilele trecute sotul ca ma duce pe insula si fiindca eu l-am crezut… m-am pus degraba pe facut pregatiri.

Naiva de mine, m-am si proiectat pe taramuri exotice si cand colo el rezervase cazare in Insula Mare a Brailei.

Lasand, totusi, gluma deoparte… sunt tare mandra de noile achizitii.

Cu atat mai mult cu cat unele dintre ele s-au dovedit a fi reale chilipiruri (tricouri si bluze de dantela la 20 – 30 Lei/ bucata ori pantaloni de in la 60 Lei, de pilda).

Mai mult decat atat, la Mega Mall am descoperit cateva branduri interesante pe care nu le stiam dinainte, unele la preturi accesibile.

Andreea Ibacka - Vacanta la Mega Mall 62Cat despre ”Roata Norocului”… la sfarsit de zi mi-am razuit si eu ”lozurile”, desigur.

Le-am razuit pe tableta (ca asa e feng shui in 2015) si am castigat un set de cosmetice si un incarcator USB. Pana acum…

Asa se face ca biletele de avion oferite de Wizz Air, acelea care sa te duca departe IN VACANTA, sunt inca disponibile in cursa… si umbla vorba in targ ca abia asteapta sa pui mana pe ele.

Succes si spor la cumparaturi!

Foto: Alex Chelba.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.