Ajutor de nădejde în gospodărie. Face cumpărăturile în locul tău și acum te trimite și în vacanță.

Toamna aceasta îmi propusesem să-mi fac plinul de odihnă și lectură suplimentară. Să fiu zen și feng shui și să am toate bateriile încărcate pentru micuța bebelină ce va intra în viețile noastre la final de noiembrie.

Însă de la teorie la practică… renovările de acasă, proiectele mai vechi și pregătirile pentru cea mică îmi ocupă timpul și gândurile de dimineață până seara.

Unde mai pui că soțul vrea mâncare caldă și haine călcate?! Două dintre motivele pentru care și-a legat tinerețile și s-a însurat, după cum declară sus și tare.

Iar cei trei cane corso blănoși de pe inventar au și ei nevoile lor speciale. Doar ne-au promis servicii de gardă de corp, bonă și șofer de cărucior…

Acestea fiind spuse, timpul liber e un lux pe care visez să-l accesez peste vreo 3 – 4 ani. Iar până atunci, orice ajutor gospodăresc este mai mult decât bine venit.

Apropo de asta, acum 1 an și ceva am aflat de existența Bringo. Culmea, de pe un grup de mămici pe care erau înscrise prietenele mele, că tot a venit vorba despre bebeluși.

Un serviciu care face cumpărăturile de zi cu zi în locul tău și ți le livrează acasă (sau la adresa dorită) în maxim 90 de minute, la prețul din magazin.

Cu alte cuvinte, de ceva vreme poți să-ți umpli frigiderul (la propriu) după doar câteva click-uri făcute pe telefonul tău mobil. Fără să stai în trafic, fără să-ți consumi câteva ore din viață, fără să stai la coadă, fără să-ți cari cumpărăturile.

Nu mai zic de disconfortul scutit în zilele ploioase. Sau în cele în care trebuie întâi să-ți deszăpezești mașina înainte să pornești la cumpărături.

De fapt, zic. La fel și de efortul de a căra acasă baxuri de apă sau saci cu cartofi, de pildă.

Concret, tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația Bringo, să selectezi magazinul ce te interesează și să plasezi comanda. Pe care ai putea ulterior să o achiți cu card ori numerar.

Eu îți mărturisesc că viața mea a devenit mai ușoară odată ce am descoperit serviciul, așa că nu am mai renunțat la el de atunci.

Și fiindcă sunt convinsă că și agendei tale i-ar prinde bine o astfel de recomandare, te anunț că Bringo aniversează 2 ani de existență.

Iar campania lor aniversară (desfășurată în perioada 22 octombrie – 22 noiembrie) îți poate aduce mai mult timp liber pentru restul activităților din programul tău, dar și PREMII pe măsură.

Cum îți sună un city break cadou în orașul tău preferat?

Pentru a fi automat înscris în concurs, nu trebuie decât să intri în istoricul comenzilor tale (după ce a sosit comanda), să selectezi livratorul care ți-a venit în ajutor și îi scrii un review (oricât de scurt).

Poți lăsă un review după fiecare comandă recepționată.

O părere obiectivă cu privire la calitatea serviciilor oferite de livratorul tău Bringo te poate trimite în vacanță.

Livratorul cu cele mai multe comenzi este declarat câștigător, iar clienții care i-au lăsat recenzii scrise au șansă să primească 2 city break-uri, 2 telefoane mobile J5, 2 abonamente de livrare gratuită timp de 1 an.

Mai mult decât atât, cea mai frumoasă recenzie va fi și ea răsplătită cu un voucher de cumpărături în valoare de 500 Lei.

Carevasăzică, la mulți ani înainte, Bringo!

P.S.: Prima livrare este gratuită (pentru cumparaturi de peste 100 Lei), iar de la a doua comandă se poate folosi voucherul aniversar COD: “LMA” (inserat în rubrica “Vouchere” din aplicație, pentru o nouă livrare gratuită). Altfel, taxa de transport pentru București este de 19,99 Lei, fără legătură cu valoarea sau greutatea comenzii.

Din punctul meu de vedere merită cu vârf și îndesat. Acum, vezi și tu la ce valoare apreciezi timpul și efortul tău.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Ajutor de nădejde în gospodărie. Face cumpărăturile în locul tău și acum te trimite și în vacanță."
  1. In afara de astfel de aplicatii, stii ce mi se pare mie foarte util in orice locuinta moderna? Pai, sunt 2 lucuri fara de care nu as mai putea sa stau, ca deh’, depindem cu totul de tehnologia revolutionara iar eu chiar sunt recunoscatoare celui care a inventat masina de spalat vase si aspiratorul robot. Fara ele nu stiu cum ar fi viata!

    Masina de spalat vase a fost prima pe care mi-am cumparat-o, dupa vreo cativa ani buni in care prietena mea cea mai buna imi zicea ca merita sa investesc, ca o sa vad eu cat de misto o sa fie cu ea … and stuff. Eu nu si nu. Pana la urma mi-am luat si acum imi pare rau ca nu am ascultat-o mai devreme! 😀 Apoi, traiasca cel care a inventat aspiratorul robot (dar si tipului asta care m-a indrumat si m-a ajutat sa-l comand). 😀 Cu copil mic si cu animal de companie, eu zic ca-i un must!! 😀

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.