Valeu, era sa ai o scama…

Andreea Ibacka haineAcum cateva zile am avut senzatia ca o noua revolutie s-a dezlantuit la mine in sifonier.

M-am pus pe un sortat dintr-acela sincer, asa ca in cateva ore mi-am limitat garderoba alta data burdusita la o arhisuficienta lista scurta.

M-am lepadat cu alte cuvinte de asa-zisele tinute cu valoare sentimentala pe care nu le voi mai purta in veci, de acele haine carora ”mai da-le o sansa, mai da-le o sansa!” poate chiar o sa le imbrac din nou intr-o zi cu soare, dar si de acele scuze si false justificari care-mi intunecau pana nu de mult discernamantul.

Iar acum, pentru ca procesul de sortare a fost pe cat de anevoios pe atat de educativ, am revenit cu o recomandare pentru care pariu ca o sa ma pomenesti.

Plecand de la premisa ca si tu te confrunti cu eterna scamosare nedorita a hainelor, m-am hotarat sa-ti impartasesc un secret descoperit cu aceasta ocazie.

Stiu, haina nu-l face pe om, dar tare frumos il mai deseneaza…

Asa ca vestea ca hainele tale ponosite s-ar putea descotorosi de inesteticele scame dobandite in ani – ba chiar s-ar putea lauda cu o aura noua cu ocazia aceasta – ti-ar putea veni si tie manusa.

Unde mai pui ca tot deranjul este posibil cu ajutorul unei banale lame de ras?

Lama de ras pe care ai putea s-o folosesti inclusiv pe bumbace si supraelastice cu aceeasi dexteritate cu care o folosesti pe pielea ta. 

Astfel, iti garantez ca acele ghemotoace nepoftite vor fi definitiv indepartate dintr-o singura miscare, iar in felul acesta… investitia intr-o garderoba noua s-ar putea diminua considerabil.

Chiar si asa, te sfatuiesc sa nu incerci smecheria cu bricege pe materiale delicate care s-ar putea agata sau chiar rupe.

Util, nu?

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
4 comentarii despre "Valeu, era sa ai o scama…"
 1. Chiar zilele astea ma gandeam ce sa fac cu toate scamele de pe hainele mele de care inca nu sunt pregatita sa ma despart :))
  Deci , sfatul tau pentru mine e mai mult decat util draga Andreea 🙂
  Si….Ce mai faci?…Un proiect nou ceva? ….astept cu nerabdare!

 2. intrebare….rola de scame (gen cea de la ikea) nu da aceleasi rezultate ca si lama de ras?

  1. Rola cu scotch pentru scame e super utila la casa omului. Din pacate nu se aplica si pentru acele scape care sunt inca atasate de material. Si atunci intervine lama de ras.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.