Vizita porumbelului mesager

Andreea Ibacka Lay's Ghiceste Reteta Secreta 02Asa cum poate banuiesti deja, de cand cu emisiunea estivala de la Pro, al meu si-a luat talpasita si s-a mutat cu totul la mare.

N-a fost chip sa plece altfel, asa ca a carat vreo 3 zile bagajele si acum toata scara de bloc alimenteaza zvonurile despartirii.

Ce-i drept… si eu am vorbit cu nea’ adminstratoru’ si l-am scos de la intretinerea din conjugal. Am zis sa facem economie…

Culmea e ca taman de cand si-a gasit alt cuibusor de nebunii l-a apucat si amocul de nevasta, iar de cateva saptamani ma bombardeaza deja cu mesaje.

Care mai de care mai siropoase si mai indecente, si – totodata – care mai de care mai putin plauzibile pentru o relatie ce dateaza deja de atata amar de vreme…

Iar patania de azi dimineata a fost cireasa de pe tort.

Adica ma asteptam la un whatsapp de Buna dimineata, zeita mea! un sms cu Te-ai trezit, iubire?, un buzz pe Facebook sau altceva similar… dar sa ma sune curierul si sa-mi spuna ca are vesti de la sotu’ mi s-a parut desprins din filmele cu porumbei mesageri!

Invitatie bloggeri de la Cabral_catre Andreea IbackaNoroc ca am deschis rapid scrisoarea suedezului – alaturi de pungile cu merinde – pana sa apuc sa-i trimit inapoi fumigene cu inimioare, naiva de mine…

Al meu, in stilul caracteristic, mi-a scris mai degraba pe interes decat pe corazon salvaje.

M-a invitat sa ne petrecem romantic in weekend – ce-i drept – la ferma de cartofi ai lui nea’ Peter.

Insa nu singurei, ca doi porumbei, ci insotiti de o armata de bloggeri si bucatari iscusiti cu care sa facem echipa:  Andreea Stan, Madalin, Andrei Crivat, Andi Carlan.

Fireste, dupa atatia ani… avem nevoie de atmosfera si program artistic pentru a ne mai putea tolera reciproc un weekend intreg.

Andreea Ibacka Lay's Ghiceste Reteta Secreta 10Apropo, bag de seama ca acelasi Cabral mic si blond din dotare s-a luat din nou la harta cu vrajmasul Puya, cu toate ca de data aceasta nu se mai lupta nici pe cel din urma chips si nici pe valiza in care rand pe rand au tot bagat bani.

S-au luat la intrecere intr-ale gastronomiei si acum si-au pus in cap sa ghiceasca numele retetelor secrete care dau savoare celor mai recent lansate 3 gusturi Lay’s.

De fapt si de drept, al nostru Cabral capitan de plai tot sub pretextul acesta ne-a si dat convocarea la Covasna.

S-a gandit sa-i dam o mana de ajutor cu retetele secrete.

Si cum cel mai eficient ar fi sa recoltam cartofii aia buni direct de pe parcele de pe care ei ajung in fabricile Lay’s si-apoi sa ne suflecam manecutele si sa ne punem pe gatit ceva cat mai aproape de gusturile din punga… s-a pus si-al meu pe impartit invitatii.

Ce-ar mai fi de spus?

Nu foarte multe, deocamdata… Asa invitatie nu lasa loc de alte planuri.

Mai ales ca trag speranta sa le venim de hac misterioaselor retete inainte s-o faca al de Puynio si ai lui.

Foto: Alex Chelba.

Acestea fiind spuse… ma pun pe impachetat si te tin la curent.

Poate ne ajuti si tu cu sfaturi pe parcurs, ori iti dai cu parerea si intri in concurs.

Se anunta fel de fel de premii atractive.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
6 comentarii despre "Vizita porumbelului mesager"
  1. Esti superba!! Nu stiu de unde scoti discursurile astea dar sunt geniale! :)))

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.